Διάσημη εγκυμονούσα ζητά συμβουλές για τα πρησμένα της πόδια


Διάσημη εγκυμονούσα ζητά συμβουλές για τα πρησμένα της πόδια

Η ίδια υποφέρει πολύ και ζητά συμβουλές από τους διαδικτυακούς της φίλους για το πως να λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Η όμορφη ηθοποιός διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο, μιας και είναι έγκυος για τρίτη φορά! Όμως, τις τελευταίες μέρες ζήτησε βοήθεια από τους followers της στο Instagram και κάποιες πρακτικές συμβουλές, σχετικά με ένα θέμα που την απασχολεί. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό, μια φωτογραφία του πρησμένου ποδιού της.

Ο λόγος για την Jessica Simpson, που μη μπορώντας να αντέξει άλλο τα πρησμένα της πόδια, ζήτησε απελπισμένα βοήθεια από τους θαυμαστές της. Μερικοί από τους ακόλουθούς της, της συμπαραστάθηκαν με μηνύματα θαυμασμού, ενώ κάποιοι άλλοι βιάστηκαν να της δώσουν τα χρήσιμα tips τους! Άλλωστε δεν είναι λίγες οι μανούλες που το έχουν περάσει αυτό και θέλουν να μοιραστούν και τη δική τους εμπειρία. Έτσι λοιπόν μερικές από τις συμβουλές τους ήταν να κρατήσει τα πόδια της ψηλά, να τα τρίψει με χαμομήλι ή λεβάντα ή να ακολουθήσει μια θεραπεία με βεντούζες. 

Σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως διαβάζουμε στο mothersblog.gr είναι καλό πάντα να συμβουλευόμαστε τον γιατρό μας και όχι να ζητούμε συμβουλές από τις διαδικτυακές μας φίλες. Όσο για την Jessica Simpson; Δεν ξέρουμε αν επικοινώνησε με τον γιατρό της, όμως ξεκίνησε μια θεραπεία με βεντούζες που μάλιστα φαίνεται να ξεπρήζονται σιγά σιγά τα πόδια της.

Tags jessica simpson, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, εγκυμοσύνη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3521 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3590 s // Total time: 3.7111 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X