Τι θα φέρει η εβδομάδα από τις 20 έως τις 26 Ιανουαρίου;


Τι θα φέρει η εβδομάδα από τις 20 έως τις 26 Ιανουαρίου;

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για την εβδομάδα που διανύουμε 

Η έκλειψη της Σελήνης στις 21 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σηματοδοτεί μια περίοδο, γεμάτη ένταση, μοιραία περιστατικά, αιφνίδια ατυχήματα και ανάπτυξη κρίσιμων καταστάσεων στο διεθνή και εγχώριο πολιτικό χώρο. Χρειάζεται σύνεση, προσοχή, προσήλωση σε στόχους και ικανότητα σκέψης που θα ορίσει τις διεξόδους από τα όποια αδιέξοδα προκύψουν.

Κριός

Η έκλειψη της Σελήνης στις 21 επηρεάζει σημαντικά τη διάθεσή σας και τις εξελίξεις στο περιβάλλον σας. Φροντίστε να είστε συγκρατημένοι στα αισθήματά σας, υπομονετικοί στις προσδοκίες σας και μετρημένοι στα λόγια σας. Σύντομα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει, είναι όμως καλύτερο για εσάς να παραμείνετε αθέατοι στα προβλήματα τώρα. Φροντίστε την υγεία σας και τις σχέσεις με εκείνους που αγαπάτε.

ΤΙΡ: Έχετε υπομονή και μην παρερμηνεύετε τα γεγονότα και τις όποιες καθυστερήσεις παρεμβάλλονται στους στόχους σας.

Ταύρος

Φροντίστε τα οικονομικά σας και ξεπεράστε έξυπνα κάποιες προθεσμίες για τις οποίες δεν έχετε αποτέλεσμα. Οι όποιες δυσκολίες επηρεάζουν την προσωπική σας ζωή. Να είστε παραγωγικοί και όχι αντιδραστικοί. Το πρόγραμμά σας μπορεί να μεταβληθεί απρόοπτα, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε εναλλακτικές για κάθε ενδεχόμενο. Μην παρασύρεστε από γνώμες τρίτων σε θέματα που δεν σας αφορούν.

ΤΙΡ: Να έχετε ξεκάθαρες συναλλαγές και να λήξετε γρήγορα κάποιες διαπραγματεύσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά σας.

Δίδυμοι

Καλύψτε τα θέματα της εργασίας και των οικονομικών σας. Οι άλλοι μπορεί να υιοθετήσουν μια επιθετική συμπεριφορά απέναντί σας, καθώς η έκλειψη της Σελήνης στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σάς εκθέτει σε κινδύνους παρεξηγήσεων, ασυνεννοησίας, διαμαρτυρίας για ό,τι σας φαίνεται άδικο και παρατραβηγμένο. Οικονομικά, περιορίστε τα έξοδά σας και καλύψτε εκκρεμότητες και σημαντικές υποχρεώσεις σας.

ΤΙΡ: Φανείτε διπλωμάτες και παραγωγικοί στις σχέσεις που περιλαμβάνουν συμφέρον. Το ίδιο και στις συνεργασίες σας.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου και επηρεάζει τα οικονομικά και τις σχετικές συνεννοήσεις σας. Για ένα διάστημα, λοιπόν, φροντίστε να μετριάσετε τις προσδοκίες σας, να είστε συντηρητικοί στα έξοδά σας και να μην απογοητεύεστε από ό,τι καθυστερεί να αποδώσει καρπούς. Προσοχή στην οδήγηση, στα ταξίδια και σε οτιδήποτε σας απομακρύνει από τη βάση σας για οποιονδήποτε λόγο.

ΤΙΡ: Διατηρήστε την καλή σας φήμη στην εργασία και μετριάστε την ένταση που επικρατεί στο χώρο σας.

Λέων

Η εβδομάδα έχει δύο οπτικές γωνίες για εσάς: Η πρώτη είναι ότι η έκλειψη της Σελήνης στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου είναι η τελευταία μιας σειράς εκλείψεων που σας ταλαιπώρησαν τα δύο τελευταία χρόνια και η άλλη είναι ότι έχετε μάθει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τέτοιου είδους δύσκολες όψεις. Παραμείνετε αισιόδοξοι, εργατικοί, θετικοί και συνεχίστε την καλή δουλειά σε όλους τους τομείς που σας αφορούν.

ΤΙΡ: Πιστέψτε ότι σύντομα αυτά που σας ενόχλησαν θα περάσουν οριστικά στο παρελθόν.

Παρθένος

Η έκλειψη της Σελήνης στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 21 μπορεί να μη σας αιφνιδιάζει με τα γεγονότα που θα προκαλέσει, σίγουρα όμως θα σας κουράσει με τις πολλές ευθύνες και ασχολίες που σας προκύπτουν. Φροντίστε πρωτίστως τον εαυτό σας, καλύψτε τις ανάγκες σας και παραμείνετε ψύχραιμοι στις εκκλήσεις βοήθειας των άλλων. Περιορίστε την έκθεσή σας σε ταλαιπωρίες και μην αφήνετε κάποιους του περιβάλλοντός σας να σας θεωρούν δεδομένους.

ΤΙΡ: Ερμηνεύστε σωστά τη συμπεριφορά των ανθρώπων που σας αφορούν.

Ζυγός

Φανείτε συγκρατημένοι στις προσδοκίες σας και μην υπολογίζετε σε υποστήριξη τρίτων, καθώς η έκλειψη Σελήνης στις 21 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σάς στερεί προσωρινά κάποια ερείσματα. Η οικογένεια θα σας απασχολήσει, γι’ αυτό φροντίστε να είστε ψύχραιμοι στις σκέψεις και τις αντιδράσεις σας. Οικονομικά, μην κάνετε ανοίγματα που δεν πρόκειται αν σας ωφελήσουν άμεσα.

ΤΙΡ: Να είστε επιφυλακτικοί σε οτιδήποτε δεν γνωρίζετε και το μαθαίνετε από φήμες.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου και παρεμβαίνει με κάποιο τρόπο στις εξελίξεις στα επαγγελματικά και τα κοινωνικά σας. Οπλιστείτε με υπομονή, μην εγκαταλείπετε τα σχέδιά σας και μην επηρεάζεστε από δυσκολίες που για την ώρα σάς φαίνονται ανυπέρβλητες. Όλοι λειτουργούν με εκνευρισμό για κάποιο δικό τους λόγο, γι’ αυτό κι εσείς δεν πρέπει να παίρνετε τις αντιδράσεις των άλλων προσωπικά.

ΤΙΡ: Δώστε έμφαση στα αισθηματικά σας και ξεκαθαρίστε ένα θολό τοπίο που έχει δημιουργηθεί στον τομέα αυτό.

Τοξότης

Το κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον εκτίθεται περισσότερο στις συνέπειες της έκλειψης Σελήνης που συμβαίνει στις 21 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Αποφύγετε όμως το ρόλο του καλού Σαμαρείτη γιατί έχετε να φροντίσετε και τα δικά σας θέματα, τα οποία σχετίζονται πρωτίστως με την οικονομική και δευτερευόντως με τη συναισθηματική σας ασφάλεια.

ΤΙΡ: Προσοχή σε προγραμματισμένα ταξίδια και σε επαφές με το εξωτερικό.

Αιγόκερως

Είστε από εκείνους που καταλαβαίνουν περισσότερο τις συνθήκες που σας περιορίζουν αλλά και εκείνες που σας προσφέρουν ευκαιρίες. Η δεύτερη έκλειψη του μήνα συμβαίνει στις 21, είναι σεληνιακή και επηρεάζει τις οικονομικές σας δοσοληψίες, αλλά και τους απώτερους στόχους σας. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας απέναντι σε προκλήσεις και να κρατήσετε σταθερή πορεία όταν δοκιμάζονται οι φιλοδοξίες σας.

ΤΙΡ: Είναι η εποχή της συστηματικής δουλειάς, με κανόνες που πρέπει να τηρήσετε.

Υδροχόος

Είναι η έκλειψη της Σελήνης στις 21 στον απέναντί σας Λέοντα που σας επηρεάζει αυτή την εβδομάδα και σας προκαλεί συναισθηματικές αναταραχές σε όλους τους τομείς. Το θυμικό σας χρειάζεται προσοχή, αλλά μάλλον δεν μπορείτε να καταφέρετε και πολλά τώρα. Έχετε πίστη στον εαυτό σας, στην κρίση και τις επιδιώξεις σας. Ασχοληθείτε με ανώδυνα θέματα για την ώρα και μην εγκαταλείπετε χρόνιες προσπάθειες που στοχεύουν στη βελτίωση της ζωής σας.

ΤΙΡ: Καλύψτε τις αδυναμίες και τις ευαισθησίες σας!

Ιχθύες

Η έκλειψη της Σελήνης στις 21 επηρεάζει θέματα που σχετίζονται με τη μέχρι τώρα πορεία και εξέλιξή σας. Οι αναθεωρήσεις που καλείστε να κάνετε δεν έχουν σκοπό να σας αποθαρρύνουν, αντίθετα, στοχεύουν στο να βρείτε τη χρυσή τομή στις σχέσεις σας, στην εργασία, στην εποικοδομητική στάση για το μέλλον και σε θέματα που σχετίζονται με μια παλαιότερη απογοήτευσή σας. Κρατήστε ακέραιες τις ελπίδες σας, γεμίστε αισιοδοξία και σύντομα θα περάσετε στην επόμενη φάση, που θα σας ανταμείψει και θα σας χαρίσει χαμόγελα!

ΤΙΡ: Σε κάποια ειδικά θέματα, είναι καλύτερο να κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε τις προκλήσεις που στρέφονται σε εσάς.

Πηγή: peoplegreececom

Tags ζωδια, εβδομαδιαίες προβλέψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5809 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3217 s // Total time: 2.9026 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X