Ανδρέας Γεωργίου: Χώρισε και το παραδέχθηκε on camera [βίντεο]


Ανδρέας Γεωργίου: Χώρισε και το παραδέχθηκε on camera [βίντεο]

Σε αμηχανία βρέθηκε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης όταν σε ελληνική εκπομπή ρωτήθηκε για την σχέση του με την Σιμώνη Χριστοδούλου.

Τον Νοέμβριο του 2018, φήμες ήθελαν τον Ανδρέα Γεωργίου και την Σιμώνη Χριστοδούλου η οποία είναι η μακιγιέζ του "Τατουάζ" να είναι ζευγάρι. Κάτι που παραδέχθηκε και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όταν η παρουσιάστρια τον στρίμωξε… "Ελένη θα ήταν ψέμα να σου πω ότι μου λείπει κάτι. Είμαι καλά. Είμαι ευτυχισμένος" και χαμογέλασε διάπλατα! 

Διαβάστε ακόμη: Έλια Ιωαννίδου: Μιλάει πρώτη φορά για την πρώτη επαφή και τη συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου μετά τη δημόσια κόντρα ανάμεσά τους!

Η σχέση αυτή όπως φαίνεται είχε άδοξο τέλος καθώς χθες, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού όταν ρωτήθηκε για την σχέση του απάντησε φανερά αμήχανος: "Έρχομαι σε δύσκολη θέση, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι οι φωτογραφίες δεν ήταν στημένες, επειδή συνήθως αυτά στήνονται, όμως προτιμώ να μην το συζητήσουμε". Τότε ο δημοσιογράφος του είπε: "Το αφήνουμε ότι είσαι μόνος σου" για να έρθει η απάντηση του ηθοποιού και σκηνοθέτης… "Ναι!".

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το faysbookgr:

Tags ανδρεας γεωργιου, σιμωνη χριστοδουλου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4021 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2936 s // Total time: 2.6957 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X