Θοδωρής Μαραντίνης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει ο μεγάλος του γιος να ανοίξει λογαριασμό στα social media


Θοδωρής Μαραντίνης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει ο μεγάλος του γιος να ανοίξει λογαριασμό στα social media

Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε όλα όσα τον απασχολούν και δεν αφήνει τον γιό του να κάνει λογαριασμό στα social media.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στο ελληνικό περιοδικό "People" όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν θέλει ο μεγάλος του γιος να ανοίξει λογαριασμό στα social media!

Του μιλάς για το bullying;

Έχουμε μιλήσει λίγο για το τι συμβαίνει, ειδικά με το μεγάλο. Τον έχω ρωτήσει αν κάτι τον ενοχλεί, αν κάποιος του μιλάει με άσχημο τρόπο. Καμιά φορά, που μπορεί εκείνος, αστειευόμενος, να μιλήσει άσχημα σε ένα παιδί, του εξηγώ ότι αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. Προσπαθώ ακόμα και σε μια τυχαία κουβέντα να του περάσω κάποιο μήνυμα, ειδικά για το bullying που θεωρώ ότι είναι η μάστιγα της επο­χής. Και το Internet με προβληματίζει, είναι χαοτικό. 

Διαβάστε ακόμη: Θοδωρής Μαραντίνης: Μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Σου έχει ζητήσει να κάνει account στα social media;

Ναι. Έχουν πολλοί συμμαθητές του λογαρια­σμούς σε Facebook, Instagram και Snapchat.

Εμείς ακόμα δεν τον αφήνουμε να κάνει. Του εξηγήσαμε κάποια πράγματα και τη φύση της δουλειά μας και του τονίσαμε πως θα ήταν άδικο και για τον ίδιο για πολλούς λόγους.

Φοβάσαι μην του πουν κάτι;

Μπορεί να του πουν, να τον προσεγγίσουν, υπάρ­χουν πολλά πράγματα που μπορεί να γίνουν. Να παίρνουν φωτογραφίες του και να τις χρησιμοποιή­σουν- έχουμε απαγορεύσει τη δημοσίευση φωτογραφιών των παιδιών μας. Γενικά, θεωρώ ότι δεν είναι πρέπον στα 10 του να μπει στα social media. Το Internet έχει τόση πληροφόρηση που είναι ελεύθερη, καλή, κακή, στραβή, ανάποδη, έχει σεξ, βία, περίεργα μηνύματα...Ένα 10χρονο παιδί δεν θεωρώ ότι μπορεί να κρίνει ορθά τι είναι το σωστό. Θέλει χρόνο. Έχουμε μερικές εντάσεις, γιατί βλέπει τους συμμαθητές του και θέλει κι εκείνος. Επίσης βλέπει εμάς να είμαστε μέσα σ' αυτό, να βγαίνουμε φωτογραφίες με τον κό­σμο για το Instagram... Δεν το καταλαβαίνει, ζορίζεται λίγο, οπότε το συζητάμε συνεχώς.

Tags ¨θοδωρης μαραντινης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1282 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3572 s // Total time: 2.4854 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X