Η Έμιλυ Γιολίτη αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου της ΑΗΚ


Η Έμιλυ Γιολίτη αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου της ΑΗΚ

Η δυναμική δικηγόρος αναλαμβάνει τη θέση κλειδί στον Ημικρατικό Οργανισμο του τόπου

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έλαβαν εντολή διορισμού στους ημικρατικούς οργανισμούς από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι και αυτό της δυναμικής δικηγόρου για τη στελέχωση της θέσης του προέδρου της ΑΗΚ μετά την ολοκλήρωση της θητείας του Ανδρέα Μαραγκού.

Η Έμιλυ Γιολίτη κατέχει πτυχίο νομικής από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και μεταπτυχιακό από το European University Institute της Φλωρεντίας.  

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του Hope For Children, στο οποίο είναι Ανώτερο Συμβουλευτικό Μέλος η Έμιλυ Γιολίτη είναι συνιδρυτικό μέλος του γραφείου Harneys Κύπρου, επικεφαλής του διεθνούς τμήματος Tax and Regulatory καθώς επίσης και επικεφαλής του Cyprus Fiduciary. Το πελατολόγιο της αποτελείται από επαγγελματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε όλο τον κόσμο καθώς επίσης και από ιδιώτες με υψηλή οικονομική επιφάνεια.

Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος της επιτροπής STEP Cyprus και έχει υπηρετήσει στη θέση της Προέδρου για τρεις συνεχείς θητείες. Υπήρξε εκπρόσωπος του European Tax Intelligence Group (ETIG) και υπηρέτησε στο συμβούλιο της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (ΑΤΗΚ). Επίσης, παρευρίσκεται συχνά σε διεθνή συνέδρια φορολογίας ως ομιλήτρια και η δουλειά της δημοσιεύεται συχνά σε εγχώριες και διεθνείς εκδόσεις.

Διαβάστε ακόμα: Τα υπέροχα λουλούδια που έστειλε ο Χρύσανθος Τσουρούλλης στη σύντροφό του, Έμιλυ Γιολίτη! [εικόνα]

Η Έμιλυ Γιολίτη διατηρεί με συνέπεια τη θέση ως μία από τους πρωτοπόρους εταιρικούς δικηγόρους στο  Chambers and Partners, Legal 500, IFLR 1000 και Citywealth Leaders List σε σχέση με την εμπειρία της σε θέματα φορολογικού σχεδιασμού.

Tags εμιλυ γιολιτη, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5781 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3120 s // Total time: 2.8901 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X