Χωρισμός βόμβα! Κατερίνα Καινούργιου και Νάσος Αναστασόπουλος δεν είναι πλέον μαζί!


Χωρισμός βόμβα! Κατερίνα Καινούργιου και Νάσος Αναστασόπουλος δεν είναι πλέον μαζί!

Ο τρόπος που το μάθαμε και ο λόγος που οδηγήθηκαν σε μία τέτοια απόφαση.

 Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νάσος Αναστασόπουλος, υπήρξαν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια στην ελληνική showbiz, οι οποίοι μάλιστα δεν έκρυψαν την σχέση τους και το τελευταίο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει αρκετές φωτογραφίες τους από βραδινές τους εξόδους.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του youweeklygr το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί, καθώς όπως διαπιστώσαμε έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλο από το instagram, ενώ έχουν αφαιρέσει και τις κοινές τους φωτογραφίες. 

Διαβάστε ακόμα: Μάθετε πόσα κοστίζουν τα μαύρα sneakers της Κατερίνας Καινούργιου που ολοκλήρωσαν μια sporty chic εμφάνιση

Μάλιστα, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, επικρατέστερος λόγος που οδήγησε στον χωρισμό, είναι η απόσταση, καθώς εκείνος ζει μόνιμα στις Βρυξέλλες ενώ η Κατερίνα στην Αθήνα λόγω των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων. 

Αξίζει να σημειωθεί πως  δημοσίευμα της εφημερίδας Real News σε πρόσφατο δημοσίευμά της, επεσήμανε πως το ζευγάρι δεν έχει χωρίσει, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως επί του θέματος. 
 

Tags κατερινα καινουργιου, Νάσος Αναστασόπουλος, χωρισμος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2846 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2552 s // Total time: 2.5398 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X