Το δικό μου #10YearChallenge! [εικόνες]


Το δικό μου #10YearChallenge! [εικόνες]

Κάνω αναδρομή στο παρελθόν και σας δείχνω πως ήμουν πριν από δέκα χρόνια!

Θα ξεκινήσω κάπως διαφορετικά αυτή τη φορά!

#10yearchallenge! Με αυτό το hashtag! Αλλιώς με τη νέα αυτή μόδα (αν μπορώ να το αποκαλέσω έτσι) που έχει τρελάνει τις τελευταίες ώρες το instagram και το facebook! 

Αυτή λοιπόν η μόδα η οποία ξεκίνησε από την Αμερική έχει σκοπό να μας ταξιδέψει 10 χρόνια πίσω και να μας αναγκάσει να ξεθάψουμε παλιές μας φωτογραφίες και να τις αναρτήσουμε στους προσωπικούς μας λογαριασμούς στα social media ώστε να αντιληφθούμε τις διαφορές του πριν και του μετά!

Η αλήθεια είναι πως όλο αυτό γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον! Εδώ και δύο ημέρες βλέπουμε φωτογραφίες από πολιτικούς, celebrities, ή οποιονδήποτε άλλον μπορείτε να φανταστείτε! Είναι απίστευτο πως κατάφερε το συγκεκριμένο challenge να ταξιδέψει σε χρόνο ρεκόρ σε όλον το κόσμο!

Με αφορμή λοιπόν το #10yearchallenge άδραξα και εγώ την ευκαιρία να μοιραστώ μαζί σας κάποιες από τις φωτογραφίες μου από τη χρονιά 2009-2010! Τα σχόλια δικά σας! Όπως και να ‘χει λοιπόν, από όπου κι αν έχει ξεκινήσει δεν έχει σημασία για μένα! Αυτό που έχει σημασία είναι πως πέρασα καλά και γέλασα με τις αναμνήσεις αυτές που ξύπνησαν!

xxx
 

Tags μαρια κορτζια, ΠΑΡΕΛΘΟΝ, 10yearchallenge, instagram, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.6079 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3919 s // Total time: 1.9998 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X