Ελληνίδα ηθοποιός: "Με έχουν μπερδέψει με την Angelina Jolie"


Ελληνίδα ηθοποιός: "Με έχουν μπερδέψει με την Angelina Jolie"

Με ποιες άλλες διάσημες προσωπικότητες την έχουν μπερδέψει; 

Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό "People" και την Φανή Πλατσατούρα η επιτυχημένη ηθοποιός Κατερίνα Μισιχρόνη. Η γαλανομάτα πρωταγωνίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την ζωή στην Αμερική αλλά και για τις stars που την έχουν μπερδέψει κατά καιρούς.

Πώς ήταν η ζωή εκεί;
Πανάκριβα όλα. Είχα βγάλει καλλιτεχνική βίζα και απαγορευόταν να κάνω οποιαδήποτε άλλη δουλειά. Ας πούμε, ήθελα να δουλέψω σερβιτόρα για ένα χαρτζιλίκι, αλλά στην Αμερική αυτό δεν γινόταν

Στην Αμερική είχες ατζέντη;
Δύο ατζέντηδες, έναν για την υποκριτική και έναν για τα διαφημιστικά. Έκανα έξι ακροάσεις την ημέρα και άκουγα συνεχώς "όχι". Έφτασα στο σημείο να αναρωτιέμαι "Ρε συ, τι γίνεται; Τι κάνω λάθος;"

Πόσα "ναι" άκουσες;
Μόλις τρία. Για μία διαφήμιση και δύο ταινίες. Αλλά πήρα πολύ καλό feedback από αυτές τις δουλειές. Στην Αμερική, ακόμη και αν σε θέλει κάποιος casting director ή ένας σκηνοθέτης για κάτι μεγάλο, όταν δεν σε ξέρει κανείς, δεν τον αφοράς. Επίσης, αποφασίζει ο παραγωγός. Και ο παραγωγός, πολύ λογικά, θα βάλει τα λεφτά του εκεί που ξέρει ότι θα του έρθουν πίσω. Εγώ δεν ήμουν αυτή η περίπτωση. Πάντως, έχω ακόμη ατζέντη στην Αμερική και στέλνω tape videos για διάφορα projects σε Ευρώπη και Αμερική. Πάλι "όχι" ακούω, αλλά το προσπαθώ!», εξομολογείται.

Όσο για το αν της είπα ότι μοιάζει με κάποια η ίδια απάντησε: "Τώρα τελευταία μου λένε ότι μοιάζω με την Τόκιο από το "La Casa de Papel". Ανά διαστήματα έχω ακούσει ότι μοιάζω με την Kristin Scott Thomas –μεγάλο κομπλιμέντο αυτό γιατί την εκτιμώ βαθιά και ως ηθοποιό– και την Uma Thurman. Μια φορά με είχαν μπερδέψει στο δρόμο και με την Κατερίνα Τσάβαλου, προφανώς λόγω μαλλιού. Εντάξει, έχω ακούσει και “Angelina Jolie” αλλά το ξεπερνάμε γιατί θα ήταν από κάποιον που μάλλον με γούσταρε πολύ!".

Διαβάστε ακόμα: Βρήκαμε το τοπ της Angelina’s Jolie και κοστίζει μόνο 60 ευρώ 

 

Tags κατερινα μισιχρονη, Angelina Jolie, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5013 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4078 s // Total time: 2.9092 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X