"My style rocks Gala": Ανατροπή στην αποχώρηση


"My style rocks Gala": Ανατροπή στην αποχώρηση

Τι συνέβη στο χθεσινοβραδινό gala της εκπομπής μόδας 

Οι διαγωνιζόμενες του "My style rocks" έβαλαν τα δυνατά τους για να πάρουν τα θετικά σχόλια κριτών και συμπαικτριών τους με τις παραδοσιακές εμφανίσεις που οι ίδιες εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν στο χθεσινό gala που απολαύσαμε στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

Όχι μία, αλλά δύο παίκτριες του "My style rocks" βρέθηκαν εκτός του διαγωνισμού από το Gala της Κυριακής. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε στην έναρξη του "My style rocks" πως η Νατάσα Βελιανίτη δεν θα συνεχίσει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. "Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η Νατασα Βελιανίτη δεν θα συνεχίσει στην παρέα του "My style rocks". Εμείς πραγματικά της ευχόμαστε τα καλύτερα", ανέφερε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Μπακοδήμου: “Το ότι ο Δημήτρης ήταν άπιστος κατά τη διάρκεια του γάμου μας το γνωρίζει όλη η Αθήνα”

Νικήτρια στο Gala που ήταν αφιερωμένο στην ελληνική παράδοση αναδείχθηκε η Φωτεινή Τράκα. Τα τρία κορίτσια που βρέθηκαν υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Ρόζα Κεντάλα, η Κωνσταντίνα Σουλτάτη και η Κωνσταντίνα Τράντου. Τα κορίτσια έσωσαν την Ρόζα Κεντάλα. Τελικά αυτή που αποχώρησε ήταν η Κωνσταντίνα (Κόννυ) Τράντου.

Tags my style rocks, αποχωρηση, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, Τηλεοραση, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9159 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2264 s // Total time: 3.1423 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X