Η Ελεονώρα Μελέτη προετοιμάζεται για τον θρησκευτικό της γάμο! [βίντεο]


Η Ελεονώρα Μελέτη προετοιμάζεται για τον θρησκευτικό της γάμο! [βίντεο]

Η πρόβα νυφικού που έκανε η παρουσιάστρια με τη σχεδιάστρια και η λεπτομέρεια που αποκάλυψε για το πώς θα είναι το νυφικό της!

Ο Θοδωρής Μαροσούλης, παντρεύτηκαν στα τέλη του 2017, με πολιτικό γάμο, λίγους μήνες πριν υποδεχθούν στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους, Αλεξάνδρα.

Το ζευγάρι αναμένεται να ανέβει κάποια στιγμή και τα σκαλιά της εκκλησίας, πραγματοποιώντας και θρησκευτικό γάμο, καθώς όπως έχει δηλώσει η παρουσιάστρια σε παλαιότερη συνέντευξή της, είναι κάτι που ο σύζυγός της επιθυμείς μιας και είναι βαθιά παραδοσιακός τύπος. 

Διαβάστε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη: Μαζί με την κόρη της στη χιονισμένη αυλή του σπιτιού της 

Η Μελέτη, ανήρτησε στο instastory στον προσωπικό της λογαριασμό ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων, όπου τη βλέπουμε να φοράει νυφικό της σχεδιάστριας, Λένας Κατσανίδου που εμπιστεύεται και ενδεχομένως να είναι εκείνη που θα δημιουργήσει και το δικό της νυφικό. 

Αν και η παρουσιάστρια στο βίντεο αφήνει να εννοηθεί πως πρόκειται για τον δικό της γάμο, μάλλον κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ωστόσο, αποκάλυψε πως το δικό της νυφικό το θέλει με πολύ μακριά ουρά. 

 


 

 

Tags Ελεονώρα Μελέτη, θοδωρης μαροασουλης, Γαμος, θρησκευτικος γαμος, Νυφικο, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3586 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6704 s // Total time: 3.0290 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X