"Power of Love": Έγινε χαμός στη χθεσινοβραδινή αποχώρηση! [βίντεο]


"Power of Love": Έγινε χαμός στη χθεσινοβραδινή αποχώρηση! [βίντεο]

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, συμμετέχοντας ανακοίνωσε πως επιθυμούσε να αποχωρήσει οικειοθελώς

Το βράδυ της Παρασκευής, 11 Ιανουαρίου, παρακολουθήσαμε από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, το gala επεισόδιο του “Power of Love”, με έναν από τους συμμετέχοντες να αποχωρεί.

Αρχικά πιο αγαπητοί παίκτες ψηφίστηκαν από την ομάδα των κοριτσιών η Ζένια Σολδάτου και από την ομάδα των ανδρών ο Φίλιππος Αρβανίτης. Κατόπιν, οι γυναίκες προστάτευσαν τον Γιάννη Κοπιδάκη και οι άνδρες την Έλενα Πολυχρονοπούλου. 

Μετά την ψηφοφορία των παικτών, ο Αντώνης Χρόνης και η Αργυρώ Τσιοράνου ήταν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, με τον Φίλιππο, ο οποίος κέρδισε τις 2.500 ευρώ να σώζει το σπίτι του και τον Αντώνη.

Διαβάστε ακόμα: Η Αργυρώ από το "Power of Love 2" απαντάει για πρώτη φορά αν γνώριζε τον Γιάννη πριν μπουν στο παιχνίδι! 

Ως εκ τούτου, η Αργυρώ ήταν εκείνη που αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του “Power of  Love”. Ωστόσο, η αγωνία στο ριάλιτι αγάπης δεν τελείωσε εκεί, καθώς λίγο αργότερα ο Γιάννης Κοπιδάκης, ο οποίος φημολογείται πως ήταν ζευγάρι με την Αργυρώ πριν το παιχνίδι, εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει οικειοθελώς, κάτι που όπως φαίνεται δεν έκανε στο τέλος, μιας και τον βλέπουμε στο trailer για το επόμενο επεισόδιο.  


 

Tags αποχωρηση, Power of Love, αργυρω Τσιοράνου, showbiz κύπρος, gossip, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5270 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2617 s // Total time: 2.7887 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X