Αποτοξίνωση, φροντίδα και καθαρισμός προσώπου με δυο βήματα


Αποτοξίνωση, φροντίδα και καθαρισμός προσώπου με δυο βήματα

Με βάση την μεγάλη τάση του Detox ενσωματώνουν 100% φυσικό ενεργό εκχύλισμα άνθρακα.

Η σειρά καθαρισμού προσώπου Detox είναι μια νέα προσθήκη από την Bioten στο χαρτοφυλάκιο φροντίδας και καθαρισμού του προσώπου μας. Με βάση την μεγάλη τάση του Detox ενσωματώνουν 100% φυσικό ενεργό εκχύλισμα άνθρακα που παγιδεύει τη βρωμιά και τους ρύπους ως μαγνήτη, καθαρίζοντας το δέρμα και αποκαθιστώντας τη φυσική του λάμψη.

H Bioten ενισχύεται στον καθαρισμό προσώπου με το λανσάρισμα 2 νέων κωδικών: Το Bioten Detox Micellar Water και το Detox Face Cleansing Gel για κανονικό προς λιπαρό δέρμα.

BIOTEN DETOX ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ GEL ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ KANONIKO ΠΡΟΣ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ

  • Το Bioten Detox Καθαριστικό Gel Προσώπου, εμπλουτισμένο με 100% φυσικό άνθρακα βοηθά στην καθαριότητα, αποτοξίνωση και αναζωογόνηση του δέρματος.
  • Χάρη στην προηγμένη φόρμουλα, που περιέχει 94% συστατικά φυσικής προέλευσης, απομακρύνει αποτελεσματικά τις ακαθαρσίε και τις προσμείξεις, σαν μαγνήτη, ενώ αποκαλύπτει την ακτινοβολία του δέρματος και βοηθά στη διατήρηση των φυσικών επιπέδων υγρασίας.
  • Το Hydro Nutrient, ένα προηγμένο ενυδατικό σύμπλεγμα που συνδυάζει την καθαρότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της επιστήμης, αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος ενώ διατηρεί την ομαλή εμφάνιση και άνεση.
  • Η σύνθεσή του χωρίς σαπούνι δεν στεγνώνει το δέρμα και βοηθά στη διατήρηση της φυσικής του ομαλότητας.
  • Δεν περιέχει oινόπνευμα, parabens, παραφίνη, χρωστικές

Χρήση: Εφαρμόστε απαλά καθημερινά σε υγρό δέρμα με μασάζ. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

BIOTEN DETOX MICELLAR WATER ΓΙΑ KANONIKO ΠΡΟΣ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ

  • Το Bioten Detox Micellar Water, εμπλουτισμένο με 100% φυσικό άνθρακα, βοηθά στον καθαρισμό, την αποτοξίνωση και την αναζωογόνηση του δέρματος.
  • Χάρη στην προηγμένη φόρμουλα που περιέχει 94% συστατικά φυσικής προέλευσης, απομακρύνει αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες και τις προσμείξεις και συνθέτει, όπως ένα μαγνήτη, ενώ αποκαλύπτει την ακτινοβολία του δέρματος και βοηθά στη διατήρηση του φυσικού επιπέδου υγρασίας.
  • Περιέχοντας πολύ μικρά σωματίδια νερού και ελαίου, ‘φυλακίζει’ και απομακρύνει ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ και τους ρύπους από το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς και να αφυδατώνει το δέρμα.
  • Το Hydro Nutrient, ένα προηγμένο ενυδατικό σύμπλεγμα που συνδυάζει την καθαρότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της επιστήμης, αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος ενώ διατηρεί την ομαλή εμφάνιση και άνεση.
  • Υποαλλεργικό – Δερματολογικά και Οφθαλμολογικά ελεγμένο - Δεν περιέχει οινόπνευμα, parabens, παραφίνη, χρωστικές - Κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα.
  • Σε οικονομική συσκευασία 400ml που διαρκεί έως και 200 χρήσεις!

Χρήση: Εφαρμόστε με βαμβάκι στο πρόσωπο και το λαιμό.

Tags bioten, BIOTEN DETOX ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ GEL ΠΡΟΣΩΠΟ, BIOTEN DETOX MICELLAR WATER, προσωπο, Ομορφια, face, beauty, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, cleansing face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8437 s (249 Queries.) // Parse time: 0.2841 s // Total time: 2.1279 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X