Η καινούργια χρονιά ξεκινά με τον πιο όμορφο τρόπο!


Η καινούργια χρονιά ξεκινά με τον πιο όμορφο τρόπο!

Τα Perfect U καλωσορίζουν μία από τις κορυφαίες φίρμες καλλυντικών στον κόσμο, την Payot Γαλλιάς.

Το όνομα Payot περιλαμβάνει ιστορία και παράδοση. Μια από τις πρώτες γυναίκες γιατρούς που αποφοιτήσαν ποτέ από τη Ιατρική Σχολή της Λωζάνης, η Nadia Payot ανέπτυξε μια φιλοσοφία ομορφιάς βασισμένη σε κάτι που αποκαλούσε «φυσική κουλτούρα» και πάνω σε αυτό βασίστηκε και δημιούργησε τις πρώτες κρέμες και προϊόντα καθαρισμού.

Από το 1927, το εργαστήριο Payot έχει αφιερώσει όλες τις μελέτες στη δημιουργία φόρμουλων που προσανατολίζονται στην φροντίδα και περιποίηση κάθε τύπου δέρματος. Αυτή η έρευνα και η ανάπτυξη ποιότητας συμβάλουν σε μια καινούργια προσέγγιση της ομορφιάς: μια μέθοδο που βασίζεται στην υγεία του σώματος και του προσώπου με στόχο τη συνολική ευεξία.

Η Nadia Payot είναι μια σημαντική προσωπικότητα στον τομέα της κοσμετολογίας και η κληρονομιά της ζει στις μέρες μας με την απίστευτα μεγάλη και θαυμάσια σειρά προϊόντων ομορφιάς Payot.

Η σειρά Payot βρίσκεται αποκλειστικά στα καταστήματα Perfect U. Επισκεφθείτε τα Perfect U και βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα για το δικό σας τύπο δέρματος.

Σε όλες τις πόλεις. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 77 772 203

Tags perfect u, Payot, beauty, face, Ομορφια, προσωπο, beauty news


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7903 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3430 s // Total time: 2.1334 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X