Το ξέσπασμα της Αργυρώς κατά του Γιάννη στο "Power of Love": "Με πρόσβαλες μπροστά σε όλους" [βίντεο]


Το ξέσπασμα της Αργυρώς κατά του Γιάννη στο "Power of Love": "Με πρόσβαλες μπροστά σε όλους" [βίντεο]

Τι είπε η Αργυρώ Τσιοράνου λίγο μετά τον χορό του Γιάννη Κοπιδάκη με παίκτρια του ριάλιτι αγάπης;

Ο Γιάννης Κοπιδάκης και η Αργυρώ Τσιοράνου είναι δύο από τους παίκτες του “Power of Love” που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, οι οποίοι συζητιούνται έντονα τις τελευταίες ημέρες καθώς αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να ήταν ζευγάρι και να γνωρίζονταν πριν μπουν στο σπίτι του ριάλιτι αγάπης.

Αν και οι δύο τους το αρνήθηκαν δημόσια, ωστόσο, η συμπεριφορά τους, το αναιρεί.

Διαβάστε ακόμα: “Power of love”: Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως ο Γιάννης και η Αργυρώ ήταν ζευγάρι από πριν! 

Στο διαγωνισμό χορού που κλήθηκαν να συμμετάσχουν τα ζευγάρια, είδαμε τον Γιάννη να χορεύει με την Ρένια, κάτι που ενόχλησε την Αργυρώ.

Η Αργυρώ κάνοντας δηλώσεις φανερά εκνευρισμένη, είπε χαρακτηριστικά: “Εγώ πάντως είδα χημεία μεταξύ τους. Όχι, γιατί να ζηλέψω; Είναι δικαίωμά του να χορέψει με όποια θέλει. Αυτός ήταν ξεκάθαρος προς εμένα, ότι θέλει μόνο εμένα. Από τη στιγμή που δέχθηκε να χορέψει σήμερα με τη Ρένια, ξεκαθάρισε μια θέση. Έδειξε ένα ενδιαφέρον προς τη Ρένια, θεωρώ. Διάλεξαν να χορέψουν μαζί ένα τέτοιο τραγούδι.

Όταν ο Γιάννης δεν θέλει να πιάσει το χέρι της Λένιας για να ανέβει τις σκάλες, όπως λέει, εγώ τώρα θα τα πω. Όταν θέλει να μη δώσει το χέρι η Λένα στον Γιάννη για να ανέβει τις σκάλες και τώρα δέχεται με τη Ρένια να χορέψει και την πιάσει από τη μέση, δηλαδή αλλιώς να πιάσεις τη μέση και αλλιώς το χέρι του άλλου. Έχω άδικο;

Είναι χορός, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα έχει βγει εκτός, έχει δείξει κάποιο ενδιαφέρον προς κάποια άλλη κοπέλα. Εγώ κατακρίνω την κίνηση ότι αυτός δεν ήθελε να πιάσει το χέρι της Λενίνα και τώρα δέχτηκε και να χορέψει… Ναι, το κατακρίνω γιατί εκείνη τη φορά εγώ είχα καταλάβει ότι ο Γιάννης όντως είναι ένας άντρας, ο οποίος δεν παίζει δεξιά και αριστερά”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το zappitgr: 

Κατόπιν, ο Γιάννης μιλώντας με την Αργυρώ ζήτησε εξηγήσεις από εκείνην. Δείτε τον διάλογό τους στο πιο κάτω απόσπασμα: 

Tags showbiz κύπρος, gossip, Power of Love, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4696 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3446 s // Total time: 2.8142 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X