Κατερίνα Παπουτσάκη: Μίλησε πρώτη φορά για τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της


Κατερίνα Παπουτσάκη: Μίλησε πρώτη φορά για τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της

Τι είπε για το δεύτερο μωράκι που περιμένει η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός και για το πως καταφέρνει να κρύβει τα κιλα που πήρε στον έβδομα μήνα

Το δεύτερο παιδάκι της περιμένει όπως είναι γνωστό η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία αισίως  έχει μπει στον έβδομο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης και μίλησε τόσο για το φύλο του μωρού που περιμένει αλλά και τα κιλά που έχει πάρει, τις λιγούρες της αλλά και για το αν ταλαπωρεί το σύζυγό της. Την ηθοποιό συνάντησαν οι κάμερες των ελληνικών εκπομπών και γλυκύτατη και ευγενική απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων με κάθε ειλικρίνεια. 

Διαβάστε ακόμα: Χρίστινα Αλούπη: Έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και έμαθε το φύλο την ώρα του τοκετού

Η ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων ότι περιμένει πως και πως το αγοράκι της! "Ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει το όνομα. Περιμένω αγόρι. Ο Μάξιμος θα έχει παρέα. Θα κάνουμε συμμορία. ;Έχω και σκύλο αρσενικό και ο Παναγιώτης όλα γύρω μου είναι αρσενικά. Είμαι στον 7ο μήνα. Κιλά έχω πάρει πάρα πολλά. Αλλά δεν πειράζει, θα τα χάσω. Το κρύβω καλά. Αυτή τη φορά θα ήθελα να επισπεύσω το χάσιμο των κιλών. Αλλά δεν είναι προτεραιότητα. Προτεραιότητα είναι να είμαι εκεί για το μωρό". Όσον αφορά στις λιγούρες που έχει μια εγκνυμονούσα η ίδια είπε ότι τρώει πολύ ελιές τσακιστές ενώ όπως είπε χαρακτηριστιά δεν ταλαιπωρεί ιδιαίτερα το σύζυγό της αυτή την περιόδο που και οι ορμόνες μιας γυναίκας δεν είναι και στα καλύτερά τους καθώς δεν της μυρίζει κάτι όπως συμβαίνει σε άλλες εγκυμονούσες. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις αποκαλύψεις της Κατερίνας Παπουτσάκη στην κάμερα του "Happy Day" από το βίντεο που δημοσίευσε το gossiptv,gr:

Tags κατερινα παπουτασκη, εγκυμοσύνη, δευτερη εγκυμοσυνη, αγορα, κιλά, Ηθοποιός, showbiz κύπρος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0615 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3488 s // Total time: 2.4103 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X