Χωρισμός "βόμβα" για παίκτρια του "GNTM"


Χωρισμός "βόμβα" για παίκτρια του "GNTM"

Χώρισε με το σύντροφό της πριν την αλλαγή του χρόνου

Χωρισμός βόμβα για παίκτρια του "GNTM". Συγκεκριμένα με αφορμή συνέντευξη της Ειρήνης Στεριανού που προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης στη Φωλιά των Κου Κου, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε την αποκάλυψη.

"Ξέρω τον λόγο που η Ειρήνη δεν είναι στα καλά της τον τελευταίο καιρό. Χώρισε. Χώρισε και μάλιστα πριν το νέο έτος", είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, με τον Γιώργο Κρικοριάν να συμπληρώνει: "Νομίζω χώρισαν επειδή υπήρχαν κάποια θέματα ζήλειας".

Διαβάστε ακόμα: Απίστευτη αποκάλυψη: Έπεσε νεκρός για να προστατεύσει διαγωνιζόμενη του "Greece's Next Top Model"

Μάλιστα σύμφωνα με το nassosblog ο πρώην σύντροφός της Ειρήνης Στεριανού βρήκε νέα αγκαλιά. Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστά στο εν λόγω blog ο χωρισμός έγινε λίγο μετά που η Ειρήνη αποχώρησε από το σπίτι του "GNTM": "Το κορίτσι χώρισε λίγο μετά την έξοδό της απο το παιχνίδι. Και ο Κολονέλος αμέσως μετά τον χωρισμό τους βρήκε νέα αγκαλιά. Που; Στην Μαρία Αλεξάνδρου. Οι δυο τους έκαναν την πρώτη εμφάνιση τους σε event του σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκου και τα φιλιά και οι αγκαλιές έδιναν και έπαιρναν. Πληροφορίες αναφέρουν πώς ο χωρισμός του με την Ειρήνη είναι οριστικός…"

 

Tags gntm, greece's next top model, διασημοι, gossip, ειρηνη στεριανου, χωρισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0426 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3619 s // Total time: 2.4045 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X