Μια νέα σειρά αντιγήρανσης που θα λατρέψεις!


Μια νέα σειρά αντιγήρανσης που θα λατρέψεις!

Για όλες τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν την ωριμότητα, την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους!

Για τις γυναίκες που μεγαλώνουν και θέλουν να το απολαμβάνουν, η Eau Thermale Avène δημιούργησε την DermAbsolu, την απόλυτη σειρά φροντίδας του ώριμου ευαίσθητου δέρματος.

Βελούδινες υφές, υψηλής τεχνολογίας συσκευασίες, μοναδικοί συνδυασμοί δραστικών συστατικών, αποκαθιστούν την πυκνότητα του δέρματος και επανασχεδιάζουν το περίγραμμα του προσώπου.

Οι απόλυτες συνθέσεις της σειράς DermAbsolu προσφέρουν στο δέρμα άνεση, ζωτικότητα και φωτεινότητα.

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΟΡΟ DERMABSOLU

Το αστέρι της σειράς με μια υπερσύγχρονη συσκευασία: ένα ημιαυτόματο σταγονόμετρο που προσφέρει την ιδανική ποσότητα για το πρόσωπο με ένα μόνο πάτημα. Ο συμπυκνωμένος "ορός-σε-λάδι" είναι διακριτικά αρωματισμένος και χαρίζει ένα φωτεινό αποτέλεσμα. Το δέρμα γίνεται πιο πυκνό, τονωμένο και λαμπερό. Το οβάλ του προσώπου επανασχεδιάζεται. Χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ.

ΕΠΑΝΑΠΥΚΝΩΣΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ DERMABSOLU

Βελούδινη και διακριτικά αρωματισμένη, η βασική Κρέμα Ημέρας DermAbsolu επαναπυκνώνει το δέρμα που σφυρίζει από υγεία και του προσδίδει τόνωση και ενέργεια. Ο όγκος του προσώπου ξαναβρίσκει την ισορροπία του.

ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕ ΜΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ & ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ BAUME ΝΥΧΤΑΣ DERMABSOLU

Με πλούσια υφή, το Baume Νύχτας DermAbsolu είναι κρεμώδες και διακριτικά αρωματισμένο. Προσφέρει στο δέρμα αναζωογόνηση και έντονη θρέψη. Στο πρωινό ξύπνημα, η επιδερμίδα δείχνει φρέσκια και ξεκούραστη. Εφάρμοσε το κάθε βράδυ, το δέρμα γίνεται πιο λαμπερό, γεμάτο ζωντάνια μέρα με την ημέρα.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ & ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ CRÈME JEUNESSE DE TEINT DERMABSOLU

Με διακριτικό χρώμα και άρωμα, η Κρέμα Νεότητας με χρώμα DermAbsolu είναι ιδανική για όλα τα ευαίσθητα δέρματα. Ενισχύει το φυσικό τόνο του δέρματος, δίνοντας ομοιομορφία άμεσα. Το δέρμα ενισχύεται και η επιδερμίδα είναι πιο λαμπερή από ποτέ. Προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες της UV ακτινοβολίας χάρη στον αντηλιακό δείκτη SPF30 που περιέχει.

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΜΑΤΙΩΝ DERMABSOLU

Αυτό το προϊόν προσφέρει λάμψη στα μάτια σου από την πρώτη κιόλας στιγμή εφαρμογής του, χάρη στο μεταλλικό του απλικατέρ, ιδανικό για μασάζ. Χωρίς άρωμα, μειώνει τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους και αναζωογονεί το βλέμμα.

Tags Eau Thermale Avène DermAbsolu, Anti-Aging, beauty, face, προσωπο, αντιγηρανση, Ομορφια, Eau Thermale AVENE


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3286 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4930 s // Total time: 3.8216 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X