Ράνια Θρασκιά: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος!


Ράνια Θρασκιά: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος!

Έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της!

Έχοντας γυρίσει σελίδα στη ζωή της και βάζοντας προτεραιότητα τους δύο υπέροχους γιους της, η Ράνια Θρασκιά απολαμβάνει πλέον την προσωπική ζωή της. Η παρουσιάστρια και ψυχολόγος δείχνει να έχει «γεμίσει» τον συναισθηματικό κόσμο της. Όπως όλα δείχνουν ένας νέος άνδρας έχει μπει στη ζωή της. 

Μάλιστα ήταν πολύ "ζεστή" μαζί του όταν τη συνόδευε πρόσφατα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας. Το ζευγάρι όπως διαβάζουμε στο athensmagazine.gr, κάθονταν στο πρώτο κεντρικό τραπέζι και συχνά η παρουσιάστρια έσκυβε στο μέρος του και ψιθύριζε στο αυτί ενώ αφιέρωναν αγαπημένα τους τραγούδια ο ένας στον άλλον. Εντύπωση προκάλεσε στον κόσμο η σιλουέτα της μιας και φαίνεται ότι έχει πάρει κάποια κιλά παραπάνω… αλλά και διαχυτικότητα της.

Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι του 2017 είχαν πέσει οι τίτλοι τέλους για τον γάμο της Ράνιας Θρασκιά με τον οδοντίατρο Ανδρέα Φωτόπουλο. Το ζευγάρι που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας του 2008, έχει αποκτήσει δύο γιους για τους οποίους θα θυσίαζε τα πάντα. Σήμερα η παρουσιάστρια και ο πρώην σύζυγός της έχουν γυρίσει σελίδα στις ζωές τους…

Tags ρανια θρασκια, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, συντροφοσ, νεος συντροφος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6098 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4392 s // Total time: 3.0490 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X