Power of Love: Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για την Κύπρια παίκτρια! 


Power of Love: Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για την Κύπρια παίκτρια! 

Επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ

Η Άννα Ελευθερίου είναι από τη Σωτήρα, κάποια πράγματα τα ξέρεις ήδη, ότι έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και ότι είναι youtuber και instagrammer. Εμείς θα σου αποκαλύψουμε αυτά που δεν ξέρεις. 

Αρχικά, η Άννα είναι vegan πολύ περίεργο για Κύπρια, ένα από τα αγαπημένα της φαγητά είναι τα σπαγγέτι με κιμά από σόγια. Κάνει γιόγκα και γυμναστική, λατρεύει να χορεύει στο σπίτι. Έχει 3 σκυλάκια και ένα γάτο τον Μάο, ο οποίος είναι και ο αρχηγός της αγέλης δεν το συζητώ. Είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού! Αγαπημένο της χρώμα είναι το ροζ και πίνει τουλάχιστον 2 λίτρα νερό καθημερινά. Το πρωί ξεκινά τη μέρα της με ένα ποτήρι χλιαρό νερό και δύο χουρμάδες. Κάνει τη διατροφή του fastening, δηλαδή της νηστείας. 

Τουλάχιστον, 2-3 φορές τον μήνα κάνει σπα στο σπίτι. Αγαπά να προσέχει τον εαυτό της. Μέσω των βίντεο της μπορείς να μάθεις για οτιδήποτε αφορά μια νεαρή γυναίκα στην Κύπρο. Από το πώς φτιάχνω τη ντουλάπα και πώς ταξινομώ τα ρούχα μου, πώς καθαρίζω, πώς βάφομαι κτλ. Είναι μια σύγχρονη youtuber που αποφάσισε να βγει στο γυαλί της μικρής οθόνης και συγκεκριμένα του Power of love. Η Άννα είναι ένα πολύ γλυκό καθημερινό κορίτσι. Ελπίζουμε να μείνει έτσι! 

Ενημερωτικά, το Power of love ξεκινά να προβάλλεται στο ΣΙΓΜΑ από την Τρίτη 1η Ιανουαρίου στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ.  
 

Tags Power of Love, ΣΙΓΜΑ, ΑΝΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0330 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3746 s // Total time: 2.4076 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X