Τάμτα: Η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά για την 23χρονη κόρη της! 


Τάμτα: Η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά για την 23χρονη κόρη της! 

Έχουν μόλις 14 χρόνια διαφορά!

Η Τάμτα, η οποία θα είναι η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision το 2019, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί επίσημα από το ΡΙΚ, παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό Gala και για πρώτη φορά ανοίχτηκε και μίλησε για την 23χρονη, πια, κόρη της, κάτι που δεν συνηθίζει καθώς προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. 

Διαβάστε ακόμα: Η πρώτη συνέντευξη της Τάμτα μετά την επίσημη ανακοίνωση για την εκπροσώπηση της Κύπρου στην Eurovision! [βίντεο]

Η τραγουδίστρια, είπε χαρακτηριστικά: “Με κάνει υπερήφανη. Είμαι μαμά, πρωτίστως, και μετά όλα τα υπόλοιπα. Με βοήθησε πολύ η μητέρα μου με την κόρη μου. Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω διαφορετικά. Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, η κόρη μου ήταν ήδη 8 ετών, γεγονός που κάπως με διευκόλυνε. Δεν άφηνα δηλαδή μωρό στο σπίτι για να πάω στο μαγαζί, τελευταία πέντε χρονιά η κόρη μου είναι ανεξάρτητη. Δουλεύει, ζει μόνη της και τη θαυμάζω. Η μητέρα μου αναγκάστηκε από την ίδια τη ζωή να γίνει δυνατή και με έκανε κι εμένα δυνατή. Η κόρη μου έχει πάρει αυτά τα χαρακτηριστικά και μας... τρώει. Ήθελα ένα δυνατό κορίτσι με αυτόνομη προσωπικότητα”.
 
 

Tags τάμτα, κόρη, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1969 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3959 s // Total time: 3.5928 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X