Πέτρος Αθανασίου – Κλέλια Γιασεμίδου: Η αποκάλυψη που έκαναν για τον γάμο τους!


Πέτρος Αθανασίου – Κλέλια Γιασεμίδου: Η αποκάλυψη που έκαναν για τον γάμο τους!

Στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη μιλούν για το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο Πέτρος Αθανασίου, τον οποίο το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από την τηλεοπτική του συνύπαρξη με την Θέκλα Πετρίδου στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Θέκλα μιλάμε ανοιχτά” και τη ραδιοφωνική του εκπομπή στο Ράδιο Πρώτο και η Κλέλια Γιασεμίδου, η οποία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν συμμετέχει στην εκπομπή “Όλα Καλά”, φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί και παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό “OK!” και στον δημοσιογράφο Γιώργο Μιχαήλ. 

Διαβάστε ακόμα: Κλέλια Γιασεμίδου: Η συνήθεια με τον σύντροφό της που μας ξάφνιασε όταν την ακούσαμε! [βίντεο]

Το ζευγάρι, κλήθηκε να απαντήσει για το αν θα τους δούμε σύντομα να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με τον Πέτρο να απαντάει λέγοντας: “Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο”.

Η Κλέλια κληθείσα να αναφέρει για το πώς φαντάζεται τη στιγμή της πρότασης γάμου, ανέφερε: “Σίγουρα θέλω να τον δω γονατιστό, αλλά αυτός αρνείται! Δεν θα τη γλιτώσει όμως, επειδή δεν μου χαλάει χατίρι”. 

Κατόπιν, και οι δύο αναφερόμενοι για το που θα γίνει η τελετή στο ενδεχόμενο που θα αποφασίσουν να παντρευτούν στο μέλλον, καθώς ο Πέτρος κατάγεται από την Ελλάδα, είπαν: “Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Κύπρος θα πάει Ελλάδα και η Ελλάδα θα έρθει Κύπρο”. 
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, πετρος αθανασιου, Γαμος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1734 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4489 s // Total time: 2.6223 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X