Μαριλένη Σταύρου: Εξόρμηση στο γιορτινό χωριό της Λεμεσού με τον σύζυγό της και τον μικρό Ορφέα! [εικόνες]


Μαριλένη Σταύρου: Εξόρμηση στο γιορτινό χωριό της Λεμεσού με τον σύζυγό της και τον μικρό Ορφέα! [εικόνες]

Όμορφες οικογενειακές στιγμές!

Όλη η οικογένεια βρέθηκε εκεί συνδυάζοντας μια εθελοντική υποχρέωση της ηθοποιού μαζί με άφθονο παιχνίδι σε άκρως χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο ειδικά διαμορφωμένο χωριό που στήθηκε στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού.

Η Μαριλένη εκείνη τη μέρα θα διάβαζε το παραμύθι "Καρυοθραύστης" σε μικρά παιδιά με σκοπό να μαζευτούν λεφτά για το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα. Ο γιος του ζευγαριού, ο 4χρονος Ορφέας, κάθισε μπροστά και άκουσε το παραμύθι από τα χείλη της μαμάς του, ενώ στη συνέχεια, κρατώντας τόσο εκείνη όσο και τον μπαμπά του, Πέτρο Σολωμού, από το χέρι, άρχισαν τις βόλτες και τα παιχνίδια κάνοντας αρχή με την επίσκεψή τους στον Άγιο Βασίλη, με τον οποίο έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες. 

Ο μικρός Ορφέας ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη να του φέρει τους αγαπημένους του παιδικούς ήρωες καθώς ήταν φρόνιμος καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και περιμένει το δώρο του με ανυπομονησία κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Δείτε στην πιο κάτω gallery περισσότερες εικόνες του ζευγαριού με τον γιο τους από τη βόλτα τους: 

Πηγή: Περιοδικό OK!
 

Tags Μαριλένη Σταύρου, ορφεας, πετρος σολώμου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2051 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3327 s // Total time: 2.5377 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X