Foody: Ανανεωμένο, με περισσότερες δυνατότητες και επιλογές!


Foody: Ανανεωμένο, με περισσότερες δυνατότητες και επιλογές!

Το Foody, η μεγαλύτερη κυπριακή ιστοσελίδα παραγγελίας φαγητού και καφέ, ανανεώθηκε!

Η ιστοσελίδα έχει πλέον μία νέα εμφάνιση, αρκετά πιο φιλική για τους χιλιάδες χρήστες του και με περισσότερες δυνατότητες.

Η ομάδα του foody.com.cy δουλεύει στον σχεδιασμό της ανανεωμένης ιστοσελίδας από τον Ιούνιο του 2017, με στόχο φυσικά την καλύτερη εμπειρία των χρηστών του, που μπορούν να παραγγέλνουν πλέον από περισσότερα από 500 εστιατόρια.

Στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Foody μπορείτε μέσω της αναζήτησης να εντοπίσετε εύκολα το εστιατόριο που ψάχνετε, ενώ μέσω του πατήματος της “καρδιάς” δίπλα από το όνομα του εστιατορίου, το εστιατόριο μπαίνει στα αγαπημένα σας και θα εμφανίζεται πάντα στην πρώτη σειρά των εστιατορίων.

Στις πρώτες σειρές εμφανίζονται επίσης οι νέες προσθήκες εστιατορίων στην ιστοσελίδα, όπως επίσης και τα εστιατόρια που έχουν αποκλειστικές προσφορές στο Foody.

Υπάρχουν όμως φορές που δεν ξέρουμε ακριβώς από που θέλουμε να παραγγείλουμε, αλλά ξέρουμε τι θέλουμε να φάμε (σάντουιτς, μπέργκερ, κρέπα, γιαπωνέζικα κτλ.).

Στη κεντρική σελίδα του Foody, μπορούμε μέσω της επιλογής “Κατηγορίες” να επιλέξουμε την κατηγορία του φαγητού που τραβάει η όρεξη μας και η ιστοσελίδα θα φιλτράρει μόνο τα εστιατόρια που εξυπηρετεί η συγκεκριμένη κατηγορία. Πολύ βολικό έτσι;

Τέλος υπάρχει η επιλογή για ταξινόμηση των εστιατορίων ανά κόστος του ντελίβερι ή ανά ελάχιστο κόστος παραγγελίας που εξυπηρετεί το εστιατόριο. Αυτό είναι αρκετά βοηθητικό για την επιλογή της πιο συμφέρουσας επιλογής για εσάς.

Μπορείτε να παραγγείλετε από το Foody, είτε μέσω της ιστοσελίδας του, είτε μέσω των apps που έχει δημιουργήσει, σε Android και iOS.

Το Foody δεν προσφέρει μόνο πολλές επιλογές, αλλά σας βοηθά να επιλέξετε το φαγητό και το εστιατόριο από το οποίο θα θέλατε να παραγγείλετε, εύκολα και γρήγορα!
 

Tags Foody


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1856 s (235 Queries.) // Parse time: 0.3820 s // Total time: 3.5676 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X