Yamamay Spring 2013


Yamamay Spring 2013

Μετά από ένα μακρύ χειμώνα, η Yamamay επιστρέφει με την πιο hot συλλογή για την άνοιξη του 2013 και επιτέλους, ο ήλιος λάμπει!

Μια ρομαντική, εκλεπτυσμένη και σαγηνευτική γυναίκα, το σούπερ-αισθησιακό μοντέλο Tiffany Keller, συλλαμβάνεται από το φακό του φωτογράφου Umberto Barone. Ένα ζεστό και αιθέριο φως δημιουργεί ένα παιχνίδι από παραλληλισμούς: απαλά πέπλα και εκλεπτυσμένα υφάσματα με μια φινετσάτη διάθεση που αναμιγνύει τα πανέ μορφα σχέδια και τα χρώματα αυτών των υπέροχων υλικών. Η Yamamay επιλέγει δαντέλες, μακραμέ, λεπτά, φίνα υφάσματα και διαφάνειες και τα μετατρέπει σε ενδύματα αισθησιακά και αστεία ταυτόχρονα, χάρη στη χρήση απαλών χρωμάτων όπως της wisteria,του γαλάζιου, του ροζ και της μέντας.

Επίσης, χρησιμοποιεί και ανομοιογενή τυπώματα που παραπέμπουν σε ναυτικό στυλ. Αντιθέτως, τα κλασικά στοιχεία εμπνέονται από το vintage στυλ των '60s: μια πινελιά του bon ton στο λευκό, κρέμ και μαύρο. Η χαριτωμένη σειρά από broderie anglaise είναι το must-have της μάρκας με λεπτομέρειες σε χρώμα λεβάντας φέτος,...ένας ανάλαφρος τρόπος να τολμήσετε.

Δώστε το εναρκτήριο λάκτισμα αυτήν την άνοιξη, φορώντας τη νεανική σειρά I love Y. Τώρα, σε μία pop εκδοχή μ’ έναν εκρηκτικό συνδυασμό λέξεων και χρωματικών αντιθέσεων όπως οι ντελικάτες αποχρώσεις του ροζ, κίτρινου φωσφοριζέ και γαλάζιου. Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη ποικιλία σε πιτζάμες, σουτιέν & εσώρουχα αλλά και σε τοπ & σορτς που χαρακτηρίζεται από αυθεντικά μηνύματα, λουλουδάκια και φράουλες.

Tags yamamay, Spring, Συλλογή, εσωρουχα, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2465 s (234 Queries.) // Parse time: 0.4782 s // Total time: 3.7247 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X