5 εναλλακτικοί τρόποι εκγύμνασης λίγο πριν να αποχαιρετίσουμε το 2019


5 εναλλακτικοί τρόποι εκγύμνασης λίγο πριν να αποχαιρετίσουμε το 2019

Ο Fitness Personal Trainer, Σταύρος Πέτρος μας προτείνει πέντε εναλλακτικούς τρόπους για να γυμνάσουμε το σώμα μας καθώς διασκεδάζουμε.

Τα Χριστούγεννα γινόμαστε όλοι παιδιά και το απολαμβάνουμε στο έπακρο! Οπού και να βρεθούμε στήνονται γιορτινά παιχνίδια. Δεν είναι ανάγκη να είσαι παιδί για να κάνεις πατινάζ ή τραμπολίνο και να χτυπηθείς με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Dancing on ice: Θα γελάσεις, δεν χρειάζεται να κάνεις χορογραφίες ούτε να περιμένεις την βαθμολόγια από τους κριτές. Βάλε τα πέδιλα σου και διασκέδασε και στην προσπάθεια σου να στηριχτείς και να κάνεις κύκλους, θα νιώσεις αμέσως το αποτέλεσμα στους μύες σου. Μίση ώρα ice skating θα σε βοηθήσει να κάψεις 200 θερμίδες.

Τραμπολίνο: Το τραμπολίνο είναι το πιο διασκεδαστικό, όσο "χοροπηδάς" σαν παιδί στο τραμπολίνο γυμνάζεις όλο το σώμα από ποδιά, χέρια, κοιλιά μέχρι και γλουτούς. Επίσης τα “χοροπηδητά“ πάνω στο τραμπολίνο θα σε βοηθήσουν να αποβάλεις το στρες και την ένταση που νιώθεις στο γραφείο και την δουλειά. Μίση ώρα τραμπολίνο θα κάψεις 130 θερμίδες.

Christmas dance: Μια καλή ιδέα για χορό είναι τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που είναι χαρούμενα και έχουν έντονο ρυθμό. Αν βγεις χόρεψε λοιπόν, άλλα και αν δεν βγεις δυνάμωσε την ένταση στο ραδιόφωνο του σπιτιού σου και χόρεψε ξέφρενα. Μίση ώρα χορός θα σε βοηθήσει να κάψεις 160 θερμίδες. 

Christmas Housework: Σκούπισμα, σφουγγάρισμα, μετακίνηση έπιπλων για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, αν και είναι βαρετά έκτος του ότι ετοιμάζεις μια γιορτινή ατμόσφαιρα γυμνάζεσαι. Γιορτές είναι και το σπίτι πρέπει να είναι τακτοποιημένο και γιορτινό! Σκούπισμα με απλή σκούπα 112 θερμίδες και με ηλεκτρική 119, ξεσκόνισμα 85 θερμίδες, στρώσιμο κρεβατιού 68 θερμίδες και δουλειές στο μπαλκόνι και αυλή 170 θερμίδες.

Κρύο και καιρός για βόλτα: Το ήξερες ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες θα βάλουν τον οργανισμό να κάψει περισσότερες θερμίδες; Ο οργανισμός θα πρέπει να αυξήσει τους ρυθμούς του για να κυκλοφορήσει πιο γρήγορα το αίμα και στην προσπάθεια του να κυκλοφορήσει πιο γρήγορα το αίμα θα κάψει περισσότερες θερμίδες. Βγες μια βόλτα στο πάρκο, περπάτημα στα χριστουγεννιάτικα στολισμένα καταστήματα. Μίση ώρα jogging βοήθα να κάψεις 257 θερμίδες και μισώ ώρα τρέξιμο 300 θερμίδες. 

Καλή χρονιά

Σταύρος Πέτρου

Fitness Personal Trainer

Instagram: profit_by_sp

Tags fitness, χριστουγεννα, υγεια, health, γυμναστικη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0373 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2921 s // Total time: 2.3294 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X