Γυμναστική την περίοδο των Χριστουγέννων


Γυμναστική την περίοδο των Χριστουγέννων

O Fitness Personal Trainer, Σταύρος Πέτρου παραθέτει χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να μην σταματήσετε να γυμνάζεστε την περίοδο των Χριστουγέννων.

Αρκετός κόσμος τα Χριστούγεννα λόγω των εορτών έχει αρκετές υποχρεώσεις (δείπνα, βόλτες, καφέδες με συγγενείς) αφήνοντας στην άκρη την γυμναστική. Ένα έξυπνο πρόγραμμα γυμναστικής για τα Χριστούγεννα σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε την φόρμα μας και να μην επηρεαστούν τα κιλά μας.

Παρακάτω παραθέτω κάποιες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να μην σταματήσετε να γυμνάζεστε την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ένα πρόγραμμα γυμναστικής απαιτεί πειθαρχία και προγραμματισμό για τον λόγο αυτό είναι σημαντικό να προγραμματιστεί ένα μήνα πριν την έναρξη των διακοπών.

Οι ώρες εργασίας μειώνονται λόγω των εορτών ωστόσο οι υποχρεώσεις αυξάνονται, έτσι ένας τρόπος να μην σταματήσετε την προπόνηση είναι να γυμνάζεστε το πρωί. Μεταφέροντας την γυμναστική το πρωί δεν επηρεάζουμε απογευματινές υποχρεώσεις.

Η περίοδος των Χριστουγέννων αποτελεί μια κρίσιμη περίοδο για άτομα που βρίσκονται σε δίαιτα ή σε πρόγραμμα γυμναστικής και για να διατηρηθεί κάποιος πιστός στους πειρασμούς των γιορτών πρέπει να έχει συμπαράσταση. Αν δυσκολεύεστε στο θέμα της πειθαρχίας επιλέξτε να γυμναστείτε με ένα προσωπικό γυμναστή ο οποίος θα μπορέσει να σας στηρίξει και να σας βοηθήσει.

Αν δεν βρίσκετε χρόνο να πάτε γυμναστήριο την περίοδο των εορτών, γυμναστείτε στο σπίτι με το βάρος του σώματος σας καθώς τέτοιες ασκήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν οπουδήποτε και χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό.

Επίσης, ο συνδυασμός κρυοθεραπείας και θερμοθεραπείας θα βοηθήσει το σώμα σας να χαλαρώσει και να αποφευχθούν διάφοροι τραυματισμοί και ακόμα βοήθα στην προώθηση της ανάρρωσης.

Τελευταία συμβουλή και σημαντική είναι να καταφέρετε να αντισταθείτε στο φαγητό. Επιλέξτε τις γεύσεις που σας αρέσουν και γενικά τα αγαπημένα σας φαγητά άλλα μειώστε την ποσότητα την οποία θα καταναλώσετε.  

Σας εύχομαι καλές γιορτές!

Σταύρος Πέτρου

Fitness Personal Trainer

Instagram: profit_by_sp

Tags fitness, γυμναστικη, χριστουγεννα, ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5355 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2285 s // Total time: 2.7640 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X