Tips για να μην βγαίνεις εκτός budget στα ψώνια σου και να μην θυσιάζεις την ποιότητά τους!


Tips για να μην βγαίνεις εκτός budget στα ψώνια σου και να μην θυσιάζεις την ποιότητά τους!

Τα ψώνια στο supermarket είναι κάτι που είτε λατρεύεις να κάνεις είτε το βλέπεις σαν καθημερινή «ανάγκη».

Και στις 2 περιπτώσεις, είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς από τις αμέτρητες επιλογές των υπεραγορών και να συνειδητοποιήσεις στο ταμείο ότι ξεπέρασες το ποσό που θα ήθελες να ξοδέψεις στα ψώνια σου. Για αυτό λοιπόν, ακολούθησε κάποια χρήσιμα tips ώστε να απολαμβάνεις τα ψώνια σε κάθε φάση, χωρίς να θυσιάζεις την ποιότητά τους και χωρίς να βγεις εκτός budget!     

1.    Πριν καν ξεκινήσεις για το supermarket, θα ήταν καλό να ετοιμάσεις ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα των γευμάτων της οικογένειας ώστε να ξέρεις ποια προϊόντα θα χρειαστείς και να μην ξεφύγεις με περιττές αγορές που δεν θα σου φανούν χρήσιμες μέσα στην εβδομάδα, καταλήγοντας έτσι να τα αποθηκεύσεις στο ντουλάπι για αρκετό καιρό.

2.    O προγραμματισμός είναι το ήμισυ του παντός. Όπως είπαμε πιο πάνω, θα ετοιμάζεις το εβδομαδιαίο πρόγραμμα αλλά ταυτόχρονα κάθε αρχή του μήνα θα υπολογίζεις και το budget σου για το supermarket για όλο τον μήνα, βάσει των εισοδημάτων σου, ώστε να ξέρεις πάνω κάτω τι θα ξοδέψεις χωρίς να ξεφύγεις!

3.    Φύλαξε τις αποδείξεις από κάθε επίσκεψή σου στο supermarket ώστε να μπορείς να δεις στο τέλος κάθε μήνα τι πραγματικά ξόδεψες.

4.    Παρακολούθησε το εβδομαδιαίο φυλλάδιο της υπεραγοράς, ειδικά αν έρχεται στο σπίτι. Αν όχι, μπορείς να το δεις online ώστε να βρεις τις προσφορές που σου ταιριάζουν κάθε βδομάδα. Έτσι θα εξοικονομήσεις χρήματα και, στις περισσότερες περιπτώσεις, θα έχεις και περισσότερη ποσότητα των προϊόντων που προτιμάς.

5.    Μην ξεχνάς ότι μπορείς στην αγαπημένη σου υπεραγορά να βρεις σε χαμηλή τιμή και τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά που διαρκούν για όλη τη βδομάδα και προσφέρουν ενέργεια και βιταμίνες σε κάθε γεύμα.

6.    Τελευταίο και πιο «οδυνηρό» για τους φίλους που κάνουν μικρές «αταξίες» στη διατροφή! Όταν είσαι στο supermarket, απόφυγε όσο μπορείς τους διαδρόμους με τα snacks, καθώς δεν κάνουν καλό όταν το παρακάνεις αλλά ούτε ωφελούν την τσέπη σου όταν αγοράζεις ποσότητες. (Μπορείς να πάρεις μια μικρή σοκολατίτσα, ok!)

Ακόμη, μπορείς να επιλέξεις να κάνεις τα ψώνια σου σε μια υπεραγορά που έχει κάθε μέρα χαμηλές τιμές όπως τα Lidl, τα οποία αναγνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το budget σε κάθε φάση της καθημερινότητάς σου, αλλά και πόσο σημαντική είναι η ποιότητα και η φρεσκάδα των προϊόντων που επιλέγεις. Με την καθημερινή παραλαβή φρέσκων φρούτων και λαχανικών αλλά και την ποικιλία κρεάτων και θαλασσινών σε τιμές Lidl, ακολουθείς έναν υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής και φυσικά… παραμένεις στο budget σου! Καλά ψώνια!

Tags Lidl, σουπερ μαρκετ, super market, ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ, budget


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0183 s // Total time: 0.0187 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X