Κατερίνα Καινούργιου: Με ποια πρώην διαγωνιζόμενη του "GNTM" "τα πήρε στο κράνιο"


Κατερίνα Καινούργιου: Με ποια πρώην διαγωνιζόμενη του "GNTM" "τα πήρε στο κράνιο"

Ο εκνευρισμός της και οι φωνές στον άερα της εκπομπής της. Δείτε το βίντεο

Η Κατερίνα Καινούργιου είδε στον αέρα της εκπομπής την Εύη Ιωαννίδου να της απευθύνεται από άλλο κανάλι για το γεγονός ότι αναφέρθηκε στην ηλικιά της κάνοντας την μεγαλύτερη και η παρουσιάστρια θέλησε να της απαντήσει σε ιδιαίτερα αυστηρό ύφος.
"Σιγά και τι έγινε; Και βγαίνει και δείχνει ταυτότητες για αυτό; Δηλαδή Εύη μου ηρέμησε λίγο. Δεν είπαμε και κάτι κακό. Τέτοιο κόμπλεξ βρε αγάπη μου επειδή σε είπαμε ότι είσαι πέντε χρόνια μεγαλύτερη έτσι όπως σε είδαμε βαμμένη; Δεν χάθηκε ο κόσμος να βγαίνεις να δείχνεις τις ταυτότητες σου. Εγώ δεν είπα ότι την ξέρω προσωπικά. Την έχω δει αρκετές φορές έξω. Από τη Θεσσαλονίκη μπορεί να έχουμε κάποιους κοινούς γνωστούς. Και πίστευα ότι είναι παραπάνω. Επειδή ίσως την έχω δει και πολλά χρόνια εγώ. Επειδή άρχισα να βγαίνω στα 21 από το σπίτι, επειδή την βλέπω αρκετά χρόνια έξω, νόμιζα ότι η κοπέλα θα είναι λίγο πιο μεγάλη. Δεν χάθηκε ο κόσμος για να βγεις ρε καλή μου με την ταυτότητα. Είσαι τόσο ωραίο κορίτσι, τόσο νέο κορίτσι να κάθεσαι να δείχνεις την ταυτότητα σου. Είσαι 10 χρόνια μικρότερη μου γλυκιά μου. Εγώ είμαι 33 και το λέω και δεν έχω κανένα θέμα να το πω και όσο μεγαλώνω τόσο νιώθω καλύτερα."

Διαβάστε ακόμα: Μάθετε πόσα κοστίζουν τα μαύρα sneakers της Κατερίνας Καινούργιου που ολοκλήρωσαν μια sporty chic εμφάνιση

Δείτε τι συνέβη στο πιο κάτω βίντεο με το σχετικό απόσπασμα από το zappit.gr: 

Tags κατερινα καινουργιου, ΕΥΗ ΙΑΩΝΝΙΔΟΥ, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4609 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3402 s // Total time: 2.8011 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X