Το υπέροχο ημερολόγιο του 2019 του Στράτου Δημητρίου για το ΚΥΦΑ


Το υπέροχο ημερολόγιο του 2019 του Στράτου Δημητρίου για το ΚΥΦΑ

Αφιερωμένο στη μητέρα του. Πόζαραν γνωστές προσωπικότητες από την Κύπρο και Ελλάδα 

Ένας από τους πιο διακεκριμένους και ταλαντούχους hair stylists της Κύπρου, ο Στράτος Δημητρίου, παρουσιάζει για ακόμα μια χρονιά, για δέκατη συνεχή χρονιά, το "Ημερολόγιο 2019 για το ΚΥΦΑ!" Μαζί του η Wella Professionals, η EDGE Boutique και μια μεγάλη ομάδα από υποστηρικτές και συμμετέχοντες! Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του ημερολογίου δίνονται για τις ανάγκες στήριξης του Κέντρου Υποστήριξης Οροθετικών Ανθρώπων (ΚΥΦΑ). 

Το Κ.Υ.Φ.Α είναι μια εθελοντική οργάνωση που αγωνίζεται για την στήριξη των οροθετικών ατόμων και των οικογενειών τους με μέγιστη προτεραιότητά του τη διαφώτιση του κοινωνικού συνόλου. Το HIV/AIDS αφορά τους πάντες και όραμα του ΚΥΦΑ είναι η δημιουργία κέντρου Ημέρας και Φιλοξενίας για τα οροθετικά άτομα, ένας χώρος γεμάτος αγάπη και ζεστασιά. Μια αγκαλιά για όλους που υποφέρουν από την ασθένεια του HIV/AIDS. 

Στο Ημερολόγιο 2019 για το ΚΥΦΑ, το οποίο ο Στράτος Δημητρίου αφιερώνει στην πολυαγαπημένη του μητέρα, πόζαραν πολλά γνωστά άτομα από την κυπριακή και ελληνική showbiz. Ανάμεσά τους η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η Χαριτίνη Ηλιάδου, ο Νικόλας Ιωαννίδης, η Μαρία Κορτζιά, η Κλέλια Γιασεμίδου, η Χριστίνα Δημητρίου, η Άντρη Καραντώνη, η Κρίστη Αγαπίου,  η Άντζελα Ευριπίδη και η Βίκυ Κουλιανού. Δείτε τις εικόνες στην πιο κάτω gallery. 

Διαβάστε ακόμα: Στην παρουσίαση του ημερολογίου του ΚΥΦΑ για το 2019

Το ημερολόγιο πωλείται προς 10 ευρώ και μπορεί κανείς να το βρει στα γραφεία του ΚΥΦΑ στη Λεμεσό αλλά και στο κομμωτήριο του Στράτου Δημητρίου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 25340305 και 25746166. 

 

 

Tags στρστος δημητριου, ημοερολογιο 2019, κυφα, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6503 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2230 s // Total time: 2.8733 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X