Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Το συγκινητικό "αντίο" στον ΑΠΟΕΛ και η αναφορά στην κόρη του! 


Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Το συγκινητικό "αντίο" στον ΑΠΟΕΛ και η αναφορά στην κόρη του! 

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου για τον σύζυγό της

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, ανακοίνωση της αποχώρησή του από τον ΑΠΟΕΛ, όπου αγωνιζόταν επί σειρά ετών και σύμφωνα με πληροφορίες που εδώ και καιρό έχουν δει το φως της δημοσιότητας πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στη Δόξα Κατωκοπιάς. 

Ο ποδοσφαιριστής, σε κλίμα συγκίνησης, μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον ΑΠΟΕΛ και την απόφασή του αυτή, λέγοντας: “Μέρες σαν τη σημερινή είναι δυσκολότερες απο τους πλείστους αγώνες που έδωσα στα γήπεδα τόσα χρόνια […] Το ΑΠΟΕΛ, δεν το σέβομαι απλά. Είναι μέρος της οικογένειας μου και το αγαπώ, τελεία! Μπορεί για τις αρχές και τις αξίες που έχω σαν άνθρωπος να ευθύνονται ο πατέρας μου και η μητέρα μου με την ανατροφή μου αλλά την αξία μου την οφείλω στο ΑΠΟΕΛ […] Για τέλος, θέλω να ζητήσω την κατανόηση όλου του φίλαθλου κόσμου στην Κύπρο για την απόφαση μου να μην αγωνιστώ εναντίον του ΑΠΟΕΛ στη συνέχεια της καριέρας μου. Ποτέ δεν μου άρεσε να χαϊδεύω αυτιά και ούτε πρόκειται να το κάνω τώρα για σκοπούς εντυπώσεων. Το σκέφτηκα αρκετά και το συναίσθημα σε αυτή την περίπτωση νίκησε τον επαγγελματισμό. Τόσα χρόνια τα συνδύαζα κ μου ήταν πιο εύκολο. Μου είναι όμως αφάνταστα δύσκολο έως αδύνατο να βρεθώ για οποιοδήποτε επίσημο αγώνα αντιμέτωπος με την οικογένεια στην οποία έζησα τόσα”.

Κλείνοντας ο ποδοσφαιριστής, επεσήμανε πως το αυριανό τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Αγία Νάπα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς είναι τα γενέθλια τόσο του ίδιου όσο και της κόρης του, Αριάδνης: “Αύριο όμως, σε μια σημαδιακή και ξεχωριστή μέρα για μένα, στα γενέθλια εμένα και της κόρης μου θα αποχαιρετίσω αγωνιζόμενος όσο κόσμο θα παρευρεθεί στο γήπεδο”.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ανήρτησε μία εικόνα στο instastory με τον σύζυγό της στη διάσκεψη καθώς δεν θα μπορούσε να μην το δει, αφού τον υποστηρίζει σε όλες τις αποφάσεις του. 


 

Tags Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, αριαδνη, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8216 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3382 s // Total time: 2.1598 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X