Επώνυμος Κύπριος μας έβαλε στο υπέροχο σπίτι του στην Αθήνα! [εικόνες]


Επώνυμος Κύπριος μας έβαλε στο υπέροχο σπίτι του στην Αθήνα! [εικόνες]

Το μοντέρνο διαμέρισμα που μένει μαζί με τη σύζυγό του

Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπημένους παρουσιαστές με καταγωγή από το νησί μας, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Μαδαγασκάρη για τα γυρίσματα του “Nomads”.

Ο λόγος για τον Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού, όπου διαμένει με τη σύζυγό του, Αρετή Θεοχαρίδου, στο youweeklygr, εντυπωσιάζοντάς μας με τους χώρους του. 

Διαβάστε ακόμα: Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας! Το πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν φέτος ο Σάββας Πούμπουρας και η σύζυγός του! 

“Όσον αφορά τη διακόσµηση το 50% είναι το προσωπικό µου γούστο, στα πιο εξειδικευµένα ανέλαβαν οι ειδικοί”, ανέφερε ο παρουσιαστής. 

Η διακόσμηση του σπιτιού είναι minimal, χαρακτηρίζεται από λιτότητα, καλαισθησία, άνεση. Fan του ξύλου, ο παρουσιαστής µαζί µε τη βοήθεια interior designer έχει επιλέξει για το σπίτι του µια ευρύχωρη κουζίνα από ξύλο κερασιάς και εξίσου άνετη τραπεζαρία µε µεταλλικές λεπτοµέρειες που κάνουν τη διαφορά. 

Αναµφισβήτητα το πιο ωραίο δωµάτιο του διαµερίσµατος είναι η κρεβατοκάµαρα µε θέα ολόκληρη την Αθήνα. Ένα ακόµα δωµάτιο στο οποίο κλέβουν την παράσταση οι ξύλινες λεπτοµέρειες, όπως η µπαµπού κούνια και το τραπεζάκι µπροστά από το παράθυρο, αλλά και ο µαυροπίνακας όπου ο Σάββας ανταλλάσσει "σηµειώµατα" µε την αγαπηµένη του.
 

Tags Σάββας Πούμπουρας, αρετη θεοχαριδου, Σπιτι, βριλησσια, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6661 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5711 s // Total time: 3.2372 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X