4 τέλεια προϊόντα καθαρισμού για λαμπερή επιδερμίδα


4 τέλεια προϊόντα καθαρισμού για λαμπερή επιδερμίδα

Ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε τα πάντα από το πρόσωπο σας.

Η Shiseido δημιούργησε μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον καθαρισμό του προσώπου μας, την Internal Power Resist. Δυο αφροί καθαρισμού, ένα γαλάκτωμα και μια 24ωρη ενυδατική λοσιόν.

Ας δούμε αναλυτικά πιο κάτω τα τέσσερα προϊόντα:

CLARIFYING CLEANSING FOAM

Αφρός καθαρισμού Shiseido Clarifying Cleansing Foam 125ml για κάθε τύπο δέρματος και ανησυχία. Περιέχει εκχύλισμα Yomogi που προλαβαίνει την τραχύτητα του δέρματος, για υγιές δέρμα που ακτινοβολεί και λευκό άργιλο που φωτίζει το δέρμα, απορροφώντας τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια. Απομακρύνει απαλά τα κερατινοκύτταρα που φέρουν περίσσευμα μελανίνης και θαμπώνουν το δέρμα. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση και έχει αντιοξειδωτική δράση.

DEEP CLEANSING FOAM 

Αφρός καθαρισμού Shiseido Deep Cleansing Foam 125ml για κάθε τύπο δέρματος και ανησυχία. Περιέχει εκχύλισμα ρίζας πεονίας που βελτιστοποιεί την ισορροπία του σμήγματος στο δέρμα, και η πούδρα απορρόφησης του σμήγματος δρα ως σφουγγαράκι για να απομακρύνει το περιττό σμήγμα που προκαλεί γυαλάδα και κολλώδη αίσθηση. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση και έχει αντιοξειδωτική δράση.

EXTRA RICH CLEANSING MILK

Γαλάκτωμα καθαρισμού Shiseido Extra Rich Cleansing Milk 125ml για κάθε τύπο δέρματος. Περιέχει εκχύλισμα γιαπωνέζικου κίτρου Yuzu που προάγει την μικροκυκλοφορία του δέρματος και βελτιώνει την λειτουργία ανάπλασης. Το υαλουρονικό οξύ, προσφέρει πλούσια υγραντική ουσία, που ενισχύει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος και την ικανότητά του να την συγκρατεί. Η ήπια οξειδική φόρμουλα που περιέχει παρασκευάζεται ειδικά, για να αντανακλά την οξειδική ισορροπία του δέρματος και είναι ειδικά αποτελεσματικό για ξηρά και ευαίσθητα δέρματα.

TREATMENT SOFTENER

H Shiseido Treatment Softener 150ml είναι 24ωρη ενυδατική λοσιόν που βελτιώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και την υφή της επιδερμίδας. Βοηθά στην προστασία του δέρματος από τα ορατά σημάδια γήρανσης και προστατεύει την επιδερμίδα από τους εξωτερικούς στρεσογόνους παράγοντες.

Tags Shiseido, shiseido Internal Power Resist, cleansing, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, Ομορφια, προσωπο, beauty, face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0664 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2259 s // Total time: 2.2923 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X