Άντρεα Κυριάκου: Το ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τον μικρό Λαμπρινό! 


Άντρεα Κυριάκου: Το ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τον μικρό Λαμπρινό! 

Ποιον προορισμό αγαπά το όμορφο μοντέλο;

Πολύ ιδιαίτερα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για την Άντρεα Κυριάκου και τον Γιώργο Μερκή καθώς θα είναι τα πρώτα με τον γιο τους, τον μικρό Λαμπρινό.

Το όμορφο μοντέλο και νέα μανούλα, αποκάλυψε μέσα από το προσωπικό της blog, πως φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά που δεν θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό για τις γιορτές, λόγω του ότι ο μπέμπης τους είναι μόλις δύο μηνών, ωστόσο, δεν δίστασε να αναφέρει πως μόλις είναι εφικτό να ταξιδέψουν μαζί, σίγουρα το Λονδίνο θα είναι ένας από τους προορισμούς που θα επισκεφθούν.

Διαβάστε ακόμα: Άντρεα Κυριάκου: Το τραγούδι που αφιερώνει στον μικρό Λαμπρινό καθώς τον κοιμίζει! [βίντεο]

“Φέτος τα Χριστούγεννα θα τα περάσουμε μετά από χρόνια στην Κύπρο για τον πιο όμορφο λόγο. Ο μπέμπης μας δεν μπορεί να ταξιδέψει μιας και είναι μόλις 2 μηνών, αλλά ανυπομονώ για το πρώτο μας ταξίδι μαζί του. Όταν λοιπόν θα είναι εφικτό να ταξιδέψει αυτός είναι σίγουρα ένας προορισμός που θα ήθελα να τον έχω συνταξιδιώτη.

Έχω πει ξανά πως οι αγαπημένες μου διακοπές είναι αυτές των Χριστουγέννων. Πρώτον γιατί λατρεύω τα Χριστούγεννα, τα στολίδια, τα δώρα, την γιορτινή ατμόσφαιρα και διάθεση, αλλά και γιατί είμαι λάτρης του χειμώνα […] Εγώ είμαι λάτρης του Λονδίνου και το έχω επισκεφτεί δύο φορές σε περίοδο Χριστουγέννων”, έγραψε χαρακτηριστικά στο feedmefashion. 
 

Tags αντρεα κυριακου, λαμπρινος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7122 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3226 s // Total time: 3.0348 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X