Αυτό πόνεσε! Η πτώση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στο πλατό της εκπομπής και το στραμπούληγμα στο πόδι


Αυτό πόνεσε! Η πτώση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στο πλατό της εκπομπής και το στραμπούληγμα στο πόδι

Όλο το παρασκήνιο 

Η εκπομπή "Όλα καλά" που προβάλλεται από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ καθημερινά στις 13.30 φόρεσε τα γιορτινά της και έχει μαγνητοσκοπήσει την εορταστική εκπομπή η οποία θα προβληθεί στις 25 Δεκεμβρίου στις 22.30.

Η παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Ευριπίδου και η ομάδα της, Χριστιάνα Αντωνίου, Andrew Ευτυχίου, Κλέλια Γιασεμίδου και Τζώρτζια Παναγή υποδέχθηκαν στον στούντιο τους καταξιωμένους ηθοποιούς αλλά και παρουσιαστές και όλοι μαζί διασκέδασαν με τις επιτυχίες του Πέτρου Ίμβριου ο οποίος ερμήνευσε ζωντανά παλιές και νέες του επιτυχίες.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Δείτε τι εκπληκτικό ετοίμασε μαζί με την Αριάδνη

Ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ilovestylecom η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, είχε ένα ατύχημα τη στιγμή που χόρευε. Η ίδια πάτησε το φόρεμά της και βρέθηκε στο έδαφος χτυπώντας μάλιστα σοβαρά το πόδι της το οποίο και στραμπούληξε. Η παρουσιάστρια ως επαγγελματίας συνέχισε κανονικά το γύρισμα αν και πονούσε πολύ. Μόλις ολοκληρώθηκε η live μαγνητοσκόπηση της παρασχέθηκαν και οι πρώτες βοήθειες ενώ δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν οι τηλεθεατές θα δουν την πτώση στην εκπομπή που θα προβληθεί ανήμερα Χριστουγέννων. 


 

Tags ολα καλα, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, πτωση, χριστουγεννα, εκπομπη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2570 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3191 s // Total time: 2.5762 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X