Αυτοί είναι οι πρώτοι παίκτες που ακούγονται για το "Survivor 3"


Αυτοί είναι οι πρώτοι παίκτες που ακούγονται για το "Survivor 3"

Ποιοι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με το κανάλι;

Τον Φεβρουάριο, όπως έγινε την πρώτη χρονιά προβολής του, θα έρθει στις οθόνες μας το "Survivor 3" μέσα από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ. Πολλές οι αλλαγές που θα έχει φέτος το παιχνίδι, βασικότερη όλων ότι αυτό που θα δούμε ουσιαστικά θα είναι το Survivor Ελλάδα Τουρκία. Έλληνες παίκτες στη μια πλευρά, Τούρκοι στην άλλη και κύριος στόχος να μεγαλώσει το ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές, οι οποίοι πλέον δεν θα ταυτίζονται με έναν παίκτη αλλά με μία ομάδα.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνίσματα, θα υπάρξει ανανέωση και νέος βαθμός δυσκολίας. Όπως γράφει η Σπυριδούλα Τριάντου στο "Secret" των Παραπολιτικών, θα δούμε νέες πίστες, ενώ θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και τα έπαθλα, αφού θα διαφοροποιηθούν και αυτά. Τα μέτρα φύλαξης θα είναι πολύ αυστηρά για τους παίκτες, ώστε να μην γίνουν τα λάθη του παρελθόντος, όπως τυχόν "ανταλλαγές" για τροφή.

Διαβάστε ακόμα: Αυτή είναι η πρώτη επώνυμη Κύπρια που το όνομά της ακούγεται πολύ έντονα ότι θα συμμετέχει στον 3ο κύκλο του “Survivor”

O Acun Ilicali θέλει φέτος πρόσωπα αναγνωρίσιμα και λαμπερά. Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγεται ότι έχουν δεχτεί πρόταση, αν και το κανάλι μέχρι στιγμής τηρεί σιγήν ιχθύος. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Κώστας Καραφώτης είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει, όπως και η Έλλη Παπαγγελή. Πρόταση δέχτηκε και η Ειρήνη Κολιδά από το Survivor 1, η γυμνάστρια Σοφία Παθέκα, η τραγουδίστρια Ζόζεφιν και η ηθοποιός Πένυ Αγοραστού.

Tags survivor, Τηλεοραση, ΣΙΓΜΑ, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, πρωτα ονοματα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4734 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3968 s // Total time: 2.8701 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X