Επανασύνδεση για παρουσιάστρια της κυπριακής τηλεόρασης


Επανασύνδεση για παρουσιάστρια της κυπριακής τηλεόρασης

Περιμένει να πάρει διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του για να είναι και πάλι μαζί!

Ήταν από τα ζευγάρια που κανείς δεν περίμενε να ρίξουν αυλαία στη σχέση τους καθώς έδειχναν πολύ ερωτευμένη και πως ο ένας νοιάζεται πραγματικά για τον άλλο. Ο λόγος για την Λάουρα Νάργες και τον Μιχάλη Μουρούτσο.

Η παρουσιάστρια την οποία παρακολουθούμε για δεύτερη σεζόν στο "The Voice" και ο πρωταθλητής του ταεκβοντο σύμφωνα με το περιοδικό Down town γίνονται προσπάθεια επανασύνδεσης αλλά εάν ο Μιχάλης Μουρούτσος δεν πάρει διαζύγιο από την Αναστασία Περράκη δύσκολα τα πράγματα.

Διαβάστε ακόμη: Λάουρα Νάργες: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για το χωρισμό της με το Μιχάλη Μουρούτσο και το λόγο που τους οδήγησε σ΄αυτή την απόφαση

Το σίγουρο είναι ότι η παρουσιάστρια πέρασε δύσκολες στιγμές μετά τον χωρισμό της και είχε απομονωθεί. Μετά από λίγο καιρό είχε ποστάρει φωτογραφία της κι έγραψε στο instagram: «Είμαι λιοντάρι, αλλά με ωροσκόπο καρκίνο. Αποτραβιέμαι μέχρι να αισθανθώ ασφαλής ξανά. Μου λείψατε πολύ εδώ μέσα αγαπάκια, και να ξέρετε πως διάβαζα τα γλυκά μηνύματά σας! Τώρα βραδιάζει, το αύριο όμως έρχεται και ξέρω ότι θα είναι μία καλύτερη μέρα απ’ ό,τι ήταν σήμερα!  ΥΓ: Έχω το καλύτερο κομιούνιτι εδώ, τέλος! Σας αγαπώ πολύ, και αυτό επειδή «στέκεστε» δίπλα μου». Αν τα ξαναβρούν ή θα είναι ένας οριστικός χωρισμός ο χρόνος θα το δείξει!

Tags Λαουρα Ναργες, μιχαλης μουρουτσος, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5145 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3419 s // Total time: 2.8563 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X