Μάσκες προσώπου για ξεκούραστο, υγιή και φωτεινό δέρμα


Μάσκες προσώπου για ξεκούραστο, υγιή και φωτεινό δέρμα

Βελτιώνουν άμεσα την επιδερμίδα και την επαναφέρουν στην ισορροπημένη και υγιή αρχική της μορφή.

Η Shiseido εμπλουτίζει την υφιστάμενη σειρά Waso δημιουργώντας δυο υπέροχες μάσκες προσώπου που προσφέρουν ξεκούραση, υγιή και φωτεινή επιδερμίδα. 

Waso Purifying Peel Off Mask

Μάσκα προσώπου Waso Purifying Peel Off Mask που ανακτά την υγρασία στην επιδερμίδα. Σχεδιασμένη με δύο νέα μοναδικά συστατικά συνδυασμένα με την τεχνολογία Anti-blemish, βελτιώνει άμεσα την επιδερμίδα και την επαναφέρει στην ισορροπημένη και υγιή αρχική της μορφή. Ενισχύει την φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέως κατά τη διάρκεια της νύκτας χαρίζοντας ένα πρωινό ξύπνημα όλο ζωτικότητα και ενέργεια. Χαρίζει βελούδινη αίσθηση και απομακρύνει το σμήγμα από τους πόρους. Προσφέρει ελαστικότητα και ενυδάτωση.

Waso Beauty Sleeping Mask

Μάσκα προσώπου Waso Beauty Sleeping Mask 80ml που απομακρύνει τους ρύπους από τους πόρους της επιδερμίδας. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή και απαλή ενώ διατηρεί την φυσική υγρασία. Επαναφορτίζει το δέρμα κατά την διάρκεια της νύχτας, για ξεκούραστη, υγιή και φωτεινή όψη. Το εκχύλισμα Yuzu που περιέχει, προάγει την παραγωγή υαλουρενικού οξέος.

Tags SHISEIDO WASO, shiseido Waso Purifying Peel Off Mask, shiseido Waso Beauty Sleeping Mask, face, face mask, beauty, προσωπο, μάσκα προσωπου, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7734 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3887 s // Total time: 3.1621 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X