Η υπόσχεση που κράτησα και η εμπειρία που θέλω να μοιραστώ μαζί σας! [εικόνες]


Η υπόσχεση που κράτησα και η εμπειρία που θέλω να μοιραστώ μαζί σας! [εικόνες]

Ένα από τα ωραιότερα “ταξίδια” της ζωής μου

Σας υποσχέθηκα πως μια μέρα θα σας έγραφα όλα όσα έχω περάσει, ζήσει και νιώσει στη νέα μου οικογένεια! Μια οικογένεια που λάτρεψα μέσα σε μόνο λίγους μήνες! Ονομάζεται “Success Story”!

Έχω τόσα πολλά να πω που σίγουρα δεν χωράνε στο κείμενο αυτό! Ας ξεκινήσω όμως από την ομάδα μας! Δεν ξέρω αν ακούγετε συνηθισμένο. Αλλά θα το πω και το εννοώ!

Ένας από όλους αυτούς να μην ήτανε δεν θα έβγαινε το αποτέλεσμα αυτό! Γιατί ο καθένας έκανε τη δική του σημαντική και ξεχωριστή δουλειά! Ο κάθε ένας λοιπόν ήταν απαραίτητος!

Και περνάω στην Cambridge Weight Plan Cy!  Τους εμπνευστές και δημιουργούς του “Success Story”. Τους ανθρώπους αυτούς που ήταν δίπλα μας και με τη βοήθεια και τη στήριξη τους κατάφεραν να αλλάξουν τις ζωές πολλών συνανθρώπων μας που πραγματικά το είχαν ανάγκη!

Το μεγαλύτερο μου όμως ευχαριστώ το οφείλω στο Νικόλα Ιωαννίδη. Αλλιώς το τηλεοπτικό μου ταίρι. Όπως τον αποκαλώ! Θεωρώ πως ταιριάζουμε πολύ, τόσο μπροστά από τις κάμερες όσο και πίσω! Γελάσαμε με τη ψυχή μας και κλάψαμε μαζί! 

Όπως και να ‘χει λοιπόν το “Success Story” ήταν από τα ωραιότερα ταξίδια της ζωής μου! 

Εις το επανιδείν!

xxx


 

Tags μαρια κορτζια, blog, BLOGGER, success story


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0816 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2961 s // Total time: 2.3777 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X