Ποια τα βάζει με την Κύπρια του GNTM Εβελίνα Σκίτσκο


Ποια τα βάζει με την Κύπρια του GNTM Εβελίνα Σκίτσκο

\"Είναι σιγανό ποταμάκι και χαμηλοβλεπούσα\"

Ένταση είχαμε χθες στο επεισόδιο του "Greece's Next Top Model" ανάμεσα στη δικιά μας Εβελίνα Σκίτσκο και την Έλντα Λάσκα. Όλα ξεκίνησαν ότι τα κορίτσια περίμεναν την κρίση των τεσσάρων κριτών για το ποια θα αποχωρήσει. Τα κορίτσια τότε συζητούσαν για το ποια κοπέλα τα πήγε καλά στην φωτογράφιση και ποιες είναι οι... ευνοημένες των κριτών.

Όταν η Εβελίνα Σκίτσκο υποστήριξε ότι ο Σκουλός είναι ιδιαίτερα αυστηρός μαζί της, η Έλντα Λάσκα πήρε τον λόγο και την "άδειασε" λέγοντας ότι ο συγκεκριμένος κριτής είναι αυστηρός με όλες τις κοπέλες. Ενώ μιλούσε η Έλντα, η Εβελίνα την κοίταξε και γέλασε, κάτι που έκανε την πρώτη να παρεξηγηθεί και να ζητήσει τον λόγο. Η Σκίτσκο απάντησε ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα ωστόσο λίγο μετά φορτίστηκε και έφυγε κλαίγοντας.

Διαβάστε ακόμα: Μικαέλα Φωτιάδη: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της μετά την αποχώρησή της από το GNTM! [εικόνες]

"Δεν ξέρω γιατί η Εβελίνα επιλέγει να είναι έτσι. Βλέπω μια χαμηλοβλεπούσα συνέχεια, ένα σιγανό ποταμάκι να μην εκφράζει την άποψή της ποτέ, να απέχει και ξαφνικά να ρίχνει περιέργα βλέμματα. Πες, μίλα ξεκάθαρα, τι σε ενοχλεί, έλα συζήτησέ το" δήλωσε στην κάμερα η Έλντα.

Δείτε τι συνέβη ακριβώς στα πιο κάτω βιντεο από το gossiptv.gr με τα σχετικά αποσπάσματα από το επεισόδιο: 

Tags εβελινα σκιτσκο, διασημοι, ελντα λασκα, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3244 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4599 s // Total time: 3.7843 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X