Αυτό είναι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο στην Eurovision


Αυτό είναι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο στην Eurovision

Ποιο όνομα ακούγεται έντονα ότι θα είναι ο φετινός μας εκπρόσωπος; 

Στην τελική ευθεία για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision 2019 βρίσκεται πλέον το ΡΙΚ. Όπως αποκάλυψε μάλιστα το πρωί της Δευτέρας στη "Φωλιά των Κου Κου" ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος χρόνια ασχολείται με το ρεπορτάζ του ευρωπαϊκού διαγωνισμού, το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο θα λέγεται "Replay" και ο δημιουργός του είναι ο Άλεξ Παπακωνσταντίνου, ο δημιουργός δηλαδή του Fuego.

To "Replay" παράλληλα δεν θα είναι ethnic, αλλά θα έχει pop και dance στοιχεία. Όσο για τον εκπρόσωπο της Κύπρου που θα πάρει τη σκυτάλη από την Ελένη Φουρέιρα; Τίποτα ακόμη δεν είναι οριστικό. Ο Γιάννης Πουλόπουλος ωστόσο αποκάλυψε πως το πρώτο demo είναι με άνδρα καλλιτέχνη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κάτι αν και ο ίδιος δημοσιογράφος είπε ότι το πιο πιθανό όνομα για να μας εκπροσωπήσει είναι ο νεαρός Βαγγέλης Κακουριώτης, το όνομα του οποίου έπαιξε δυνατά και για την εκπροσώπηση της Ελλάδας. 

Διαβάστε ακόμα: Αυτός είναι ο Κύπριος που συμμετείχε στο "The Voice" και μας είχε εκπροσωπήσει στην Eurovision! [βίντεο]

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, το ΡΙΚ φαίνεται να μην θέλει να ακολουθήσει την ίδια περσινή συνταγή, και προτιμά να μην επιλέξει ξανά γυναίκα για να εκπροσωπήσει την Κύπρο, αλλά ένα νεαρό δυναμικό άνδρα που μπορεί άνετα να υπάρξει το φαβορί.

Tags βαγγελης κακουριωτης, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, eurovision, κυπρος, τραγουδι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3424 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4104 s // Total time: 2.7527 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X