Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018


Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε!

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω δημιουργώντας σου μία ακατανίκητη επιθυμία να ασχοληθείς με την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Σήμερα για εσένα το «φαίνεσθαι» θα είναι πιο σημαντικό από το «είναι», για αυτό και θα προτιμήσεις να κρατήσεις μία ήπια στάση απέναντι στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς ακόμα και αν διαφωνείς μαζί τους. Όσο περνούν οι ώρες θα πρέπει να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο προκειμένου να κρατήσεις την -έστω φαινομενική- ηρεμία σου! Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου το βράδυ μπορεί να σε κάνει να αντιδράσεις περίεργα και σπασμωδικά και να χαλάσεις  αυτό που προσπαθείς να φτιάξεις.

Σήμερα  αν δεν θέλεις να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι όσο πιο ήρεμος/η γίνεται καθώς θα πρέπει να θυμάσαι πως τα νεύρα θα φέρουν νεύρα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί με τρόπο που δεν περίμενες.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να υποδηλώνει πως η ημέρα είναι κατάλληλη για μεγάλες βόλτες, κοντινές αποδράσεις και επαφή με ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Επίσης είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με ένα εκπαιδευτικό ζήτημα, ένα σεμινάριο ή με κάτι το οποίο σχετίζεται με το εξωτερικό. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως μπορεί να συναντήσεις κάποιον τον οποίο δεν περίμενες με τίποτα. Η συνάντηση μπορεί να μην είναι τόσο ευχάριστη για αυτό αφενός θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η και αφετέρου να αποφύγεις μέρη και παρέες, που ξέρεις πως μπορεί να έχεις περίεργες  συναντήσεις.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να αποφύγεις να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί του/ης με αφορμή μία διαφορετική γνώμη που μπορεί να έχετε. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα νέο φλερτ θα ξεκινήσει με  μία συνάντηση που δεν περιμένεις!

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις αρκετές ανησυχίες και φοβίες οι οποίες σχετίζονται με βιώματα και αναμνήσεις του παρελθόντος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να μην είναι εύκολο να υπερισχύσεις απέναντι στις ανησυχίες σου. Προσπάθησε να της εκλογικεύσεις καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να δεις αν πραγματικά αξίζουν να υφίστανται ή όχι. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει  πως μπορεί να προκύψει ένα ζήτημα ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, λόγω μιας διαφωνίας που έχετε.  Προσπάθησε να  θυμηθείς τις διπλωματικές σου ικανότητες ώστε να κρατήσεις τα προσχήματα!

Σήμερα είναι πιθανόν να  έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου κυρίως αν αρχίσεις να θυμάσαι ξανά γεγονότα του παρελθόντος! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει χωρίς να το περιμένεις και άλλη μία μπορεί να τελειώσει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, καθώς η ημέρα θα έχει εκπλήξεις!

Καρκίνος

Σήμερα θα σε επηρεάσει αρκετά η γνώμη που έχει ένας στενός συνεργάτης ή ακόμα και ο/η σύντροφός σου για ένα θέμα που σε απασχολεί και θα είναι δύσκολο να μην τη λάβεις υπό όψιν σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και δημιουργεί την ανάγκη να ταυτιστείς με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτά που θέλεις να κάνεις και σε αυτά πού ξέρεις πως θέλουν οι άλλοι. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το βράδυ  μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ένα επαγγελματικό θέμα το οποίο θα  πρέπει να δεις διεξοδικά.

Σήμερα  θα είναι δύσκολο να υποστηρίξεις τη γνώμη σου ιδιαίτερα αν ξέρεις πως ο/η σύντροφός σου  δεν συμφωνεί, όμως αν πιεστείς είναι πολύ πιθανόν να ξεσπάσεις και μάλιστα επάνω του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η οι παρορμητικές αποφάσεις και αντιδράσεις δεν θα βοηθήσουν ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Λέων

Σήμερα επίλεξε να ανεβάσεις λίγο ταχύτητα προκειμένου να ξεμπερδεύεις με δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, καθώς η Σελήνη η οποία βρίσκεται στον Αιγόκερω εξακολουθεί να σε βοηθά να μείνεις συγκεντρωμένος/η σε αυτές. Σήμερα δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες έκτακτες αγγαρείες τις οποίες δεν είχες στο πρόγραμμα για αυτό προσπάθησε να αφήνεις «κενά» ανάμεσα σε αυτά που έχεις να κάνεις ώστε να είσαι πιο ευέλικτος/η σε τροποποιήσεις. Το βράδυ  το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως το τρέξιμο και η κούραση της ημέρας θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Απόφυγε να τον εκτονώσεις στους δικούς σου ανθρώπους και προτίμησε να κάνεις ένα περίπατο που θα σε βοηθήσει!

Σήμερα είναι μία ημέρα που αν δεν προλαβαίνεις να δεις τον/τη σύντροφό σου καλό θα είναι να μην πιεστείς καθώς θα είσαι αρκετά πιεσμένος/η από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα ή δυσάρεστα, θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες!

Παρθένος

Σήμερα  θα έχεις την ικανότητα να εστιάζεις σε θετικά συναισθήματα και θετικούς ανθρώπους και αυτό είναι κάτι  που θα σου φτιάξει το κέφι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και σε βοηθά πολύ να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε σε κάνει να περνάς καλά είτε είναι άνθρωπος είτε είναι δραστηριότητα! Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως μπορεί να έρθουν στο μυαλό σου σκέψεις που σχετίζονται με γεγονότα και καταστάσεις του παρελθόντος, οι οποίες  μπορεί να χαλάσουν προσωρινά την καλή σου διάθεση. Να ξέρεις πως είναι στο χέρι σου αν θα τις αφήσεις ή αν θα επιλέξεις να τις αφήσεις πίσω εκεί όπου ανήκουν.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να επιλέξεις να κρατήσεις σε απόσταση παράπονα τα οποία έρχονται από το παρελθόν! Αν είσαι ελεύθερος/η μία βιαστική κίνηση μπορεί να χαλάσει αυτό που έχτιζες το τελευταίο διάστημα στην προσωπική σου ζωή, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να φέρνει στο προσκήνιο  παράπονα! Οι δικοί σου άνθρωποι θα είναι οι πρώτοι που θα καταλάβουν την περίεργη διάθεση σου καθώς δεν αποκλείεται να γίνουν οι δέκτες των παραπόνων σου, είτε έχουν μερίδιο ευθύνης για αυτά είτε όχι! Προσπάθησε να  επικεντρωθείς σε κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις -ακόμα και του σπιτιού- προκειμένου να ξεχαστείς! Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει μία διαφωνία μεταξύ εσένα και ενός συνεργάτη σου ή ακόμα και του/ης συντρόφου σου. Προσπάθησε να μην ξεχάσεις πως είσαι το κατεξοχήν ζώδιο της διπλωματίας και πρέπει να τη διαχειριστείς με σύνεση!

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η τάση που θα έχεις για παράπονα μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό στον/τη σύντροφό σου, και ο εκνευρισμός του/ης να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα πρέπει να αντιμετωπίσεις χαλαρά ένα αισθηματικό σου ζήτημα ώστε να μπορέσεις να το φέρεις στα μέτρα σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου χαρίζει επικοινωνιακή διάθεση και όρεξη για συναντήσεις με αγαπημένα σου συγγενικά πρόσωπα! Η αλήθεια είναι πως όσο πλησιάζουμε στις ημέρες των Χριστουγέννων τόσο περισσότερο θα θέλεις να δεις ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, κυρίως αν δεν τους βλέπεις συχνά λόγω υποχρεώσεων! Η ημέρα είναι πολύ καλή για να κάνεις κάτι τέτοιο για αυτό εκμεταλλεύσου τη διάθεσή σου και κανόνισε μία συνάντηση. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό σου εφιστά την προσοχή καθώς ενδέχεται να προκύψει μία διαφωνία η οποία δεν θα αργήσει να ανάψει τα αίματα! Πρόσεξε ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο θα δείξεις την αντίθεσή σου ώστε να μην υπάρξουν εντάσεις!

Σήμερα η ημέρα μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή για εσένα όμως  όσον αφορά τα ζητήματα  της σχέσης με τον/τη σύντροφό σου καλό θα ήταν να τα κρατήσεις μόνο για εσάς τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία ενδέχεται να σε εκπλήξει με τη συμπεριφορά της.

Τοξότης

Σήμερα θα προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που  έχεις, για τις οποίες μάλιστα έχεις φροντίσει να  ετοιμάσεις και ένα σχέδιο δράσης! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σε βοηθά να δεις με την απαραίτητη σοβαρότητα σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με χρήματα. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως μπορεί να παρασυρθείς και να κάνεις κάποιες αγορές ακόμα και μέσω διαδικτύου, οι οποίες θα είναι παρορμητικές. Προσπάθησε να αντισταθείς στον πειρασμό διαφορετικά θα είναι εύκολο να βγεις εκτός προϋπολογισμού και να το μετανιώσεις γρήγορα!

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν ξεκινήσεις κάποια συζήτηση που να σχετίζεται με χρήματα και καλό θα είναι αν δεν υπάρχει λόγος να αποφύγεις τέτοιες συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου, καθώς θα προκύψουν έντονες διαφωνίες. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα σου δείξει πως θα χρειαστεί να κοπιάσεις προκειμένου να την κατακτήσεις!

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί  τάσεις κυκλοθυμίας και μία συμπεριφορά η οποία  μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους.  Προσπάθησε να αφουγκραστείς και τα θέλω των άλλων και να μην «κλειδώσεις» μόνο σε αυτά που θέλεις εσύ, ώστε να αποφύγεις τις εντάσεις. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως  η νύχτα θα είναι εκρηκτική.  Μία διαφωνία με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου ή ακόμα και με τον/τη σύντροφό σου μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα. Καλό θα ήταν να είσαι πολύ προσεκτικός/η σχετικά με τα θέματα που ανοίγεις προς συζήτηση!

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα πρέπει να φειδωλός/η με αυτά που θα πεις καθώς δεν θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο και θα είναι εύκολο να παρεξηγηθείς από τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα πρέπει να δεις αν αυτά που θέλεις στον αισθηματικό τομέα ταυτίζονται με αυτόν/ην που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Η διάθεση σου δεν θα είναι και στα καλύτερα της σήμερα καθώς θα νιώσεις μια ανησυχία και μια δυσφορία ακόμα και άνευ λόγου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Αιγόκερω και να εντείνει κάθε συναίσθημα που έχεις με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να το διαχειριστείς.  Προσπάθησε να τακτοποιήσεις ζητήματα τα οποία βρίσκονται σε σύγχυση μέσα σου καθώς αυτά θα είναι η πρώτη αιτία της ανησυχίας σου.  Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό  θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα τα οποία θα σου προκαλέσουν νευρικότητα.  Κάποιος άνθρωπος του στενού σου περιβάλλοντος πιθανόν να παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτά, καθώς μπορεί να είναι εκείνος ο οποίος θα σου τα υπενθυμίσει!

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα πρέπει να διαφυλάξεις τη σχέση σου από τρίτα πρόσωπα ακόμα και αν αυτά ανήκουν στους αγαπημένους σας ανθρώπους, καθώς κάτι που θα ειπωθεί από εκείνους μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα δεν θα βοηθήσει να σταθεροποιηθεί ένα  αισθηματικό σου ζήτημα.

Ιχθύες

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Αιγόκερω και η προσοχή σου θα στραφεί στο φιλικό σου περίγυρο καθώς μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις και νέα.  Είναι πιθανόν κάποιος φίλος σου να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου καθώς θα σου μεταφέρει ενδιαφέροντα νέα. Είναι επίσης πιθανό να υπάρχει μία αυξημένη κινητικότητα  ανθρώπων δίπλα σου η οποία δεν θα περάσει απαρατήρητη. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στην παρέα με αφορμή ακόμα και μία απλή καθημερινή συζήτηση.  Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις εκ των προτέρων θέματα που ξέρεις πως μπορούν να εγείρουν αντιδράσεις!

Σήμερα θα πρέπει να θυμάσαι πως θα χρειαστεί να μετρήσεις μέχρι το 10 πριν απαντήσεις σε κάτι που θα σου πει ο/η σύντροφός σου καθώς οι απαντήσεις σου θα είναι καυστικές! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος από το φιλικό σου περιβάλλον θέλει να σε πλησιάσει, όμως ο τρόπος που θα το κάνει μπορεί να σου προκαλέσει εκνευρισμό

Πηγή: e-zwdia.gr

Tags χωδια, προβλέψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6302 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3659 s // Total time: 2.9961 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X