Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018


Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για σήμερα...

ΚΡΙΟΣ

Η επαγγελματική σας ζωή, είναι πιεσμένη αυτό το διάστημα και σας προκαλεί έντονο στρες και άρνηση των υποχρεώσεων και ευθυνών, που σας αναλογούν. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και ασχοληθείτε με δραστηριότητες, που βοηθούν να αποβάλλετε το άγχος και να κινηθείτε δυναμικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ευφυΐα του μυαλού σας και ο πρακτικός έλεγχος που θα προβείτε, στον χώρο εργασίας σας, θα σας δώσει λύσεις που θα σας βγάλουν από τις πιέσεις που επωμίζεστε όλο αυτό το διάστημα. Σταθεροποιώντας τις σκέψεις σας, σε ένα σημείο που σας δίνει την ασφάλεια που ψάχνετε, θα προχωρήσετε με σταθερά βήματα στην πορεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι εξορμήσεις στην φύση, μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας φέρουν πιο κοντά και θα λάβετε την θετική τους ενέργεια. Η διάθεση σας σήμερα, είναι πολύ ευχάριστη και σας ακολουθεί σε κάθε σας κίνηση και επηρεάζει θετικά, τις σχέσεις με το περιβάλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συμμετοχή σας, σε εντάσεις και επιλύσεις θεμάτων σοβαρού τύπου, σας έχουν προκαλέσει έναν εκνευρισμό, τον οποίο δεν μπορείτε να τον ελέγξετε. Παραμερίστε σήμερα την ενεργή δράση σας και εστιάστε μόνο, στην προσωπική σας χαλάρωση, ώστε να ανασυγκροτηθείτε δυναμικά και να αποκτήσετε καθαρή σκέψη, για την αντιμετώπισή τους.

ΛΕΩΝ

Βρεθείτε σε ένα περιβάλλον, που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και εκφράστε την εμπιστοσύνη σας στα άτομα που το αποτελούν. Προσπαθήστε να καταθέσετε τις ανησυχίες σας και δεχθείτε τις συμβουλές που θα σας δώσουν, ενδυναμώνοντας έτσι την αυτοπεποίθησή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πρωτότυπες ιδέες σας πάνω στον επαγγελματικό σας τομέα, θα αποδείξουν τις δεξιότητες σας και θα σας δώσουν μία θετική πορεία. Η ελευθερία κινήσεων και η ανεξαρτησία σας, θα δείχνει μία απόμακρη στάση απέναντι στο κοντινό σας περιβάλλον. Η μέρα σήμερα, θα κυλήσει με αρκετά απρόοπτα.

ΖΥΓΟΣ

Η σταθερή σας στάση, απέναντι σε ζητήματα που σας ανησυχούν, θα προσφέρει μία ομαλή μετάβαση σε μία νέα αρχή. Οι σκέψεις σας σήμερα, βαδίζουν σε πιο συγκροτημένες ενέργειες και βοηθούν στην αρμονική σχέση σας με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον επαγγελματικό σας χώρο, οι πράξεις των άλλων γύρω σας, σηματοδοτούν μία πραγματική εικόνα την οποία εσείς δεν θα πρέπει να την προσπεράσετε. Εξετάζοντας λοιπόν την συμπεριφορά τους, μπορείτε εύκολα να συμπεράνετε με ποιον τρόπο, θα πρέπει να στηριχτείτε σε νέες προτάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην επιτρέψετε σε τρίτους, να πατήσουν πάνω στην συναισθηματική σας ευαισθησία, διότι θα τους δοθεί ως κίνητρο για να σας επηρεάσουν. Μείνετε επιφυλακτικοί και προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία σας, μέσω της αυτογνωσίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις σας μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, θα έχουν το περιθώριο ανάπτυξης κυρίως με άτομα γυναικείου φύλλου. Η ασφάλεια και η οργάνωσή που μπορείτε να προσφέρετε, παρατηρείτε έντονα σήμερα και σας οδηγεί σε ξεκάθαρα βήματα. Ο χρόνος που θα έχετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορεί να είναι μικρός είναι όμως αρκετός για να φέρει εντάσεις, κινηθείτε προσεκτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα έχετε ευχάριστες απαντήσεις όπου θα σας αλλάξουν την διάθεση και θα μπορέσετε να σκεφτείτε τα πράγματα, με αισιοδοξία για το μέλλον. Οι παρεξηγήσεις που έχουν εξελιχθεί στο κοντινό σας περιβάλλον, θα μπορέσουν να επιλυθούν  με αισιόδοξα συναισθήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Στην εργασία σας, οι καταστάσεις που θα εξελιχθούν θα είναι αισιόδοξες προς το μέρος σας και θα σας προσφέρουν την αυτοπεποίθηση που σας λείπει, τον τελευταίο καιρό. Η κατανόηση των συναισθημάτων προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα ανοίξουν έναν δρόμο προς την ευτυχία, εφόσον η επικοινωνία σας θα βελτιώνεται με σταθερά βήματα.

Πηγή: astrakaizodia.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7049 s (226 Queries.) // Parse time: 0.2938 s // Total time: 2.9987 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X