Η Αντιγόνη Τασουρή μίλησε στο ilovestyle.com για τις χορογραφίες που έφτιαξε για το μιούζικαλ "Η Σταχτοπούτα και το σπαθί των ευχών"


Η Αντιγόνη Τασουρή μίλησε στο ilovestyle.com για τις χορογραφίες που έφτιαξε για το μιούζικαλ "Η Σταχτοπούτα και το σπαθί των ευχών"

Η επιτυχημένη χορογράφος του νησιού μας μίλησε στην ιστοσελίδα μας

Η Αντιγόνη Τασουρή, η οποία έχει στο βιογραφικό της αρκετές επιτυχίες και σπουδαίες δουλειές, αυτή την περίοδο συνεργάστηκε για το μιούζικαλ “Η Σταχτοπούτα και το σπαθί των ευχών” κάνοντας τις χορογραφίες και με αφορμή το γεγονός αυτό, παραχώρησε συνέντευξη στο ilovestyle.com. 

1.    Μιλήστε μας λίγο για τις χορογραφίες που έχετε κάνει για αυτό το πολύ γνωστό παραμύθι… Από πού εμπνευστήκατε;
 

Η έμπνευση ξεκινά από τη στιγμή που γίνεσαι παιδί και ζεις το παραμύθι. Ο μύθος είναι βασικό στοιχείο έμπνευσης. και είχα μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες την Χριστίνα την Αργύρη και τον Νεοκλή τον Νεοκλέους να διαχειριστούμε μια γνωστή αγαπημένη ιστορία όπου κάποιος βρίσκεται απομονωμένος και αδικημένος αλλά δεν τα παρατά, δεν χάνει την πίστη την δύναμη του και η ζωή ανατρέπει το άδικο. Άλλοι το λένε παραμύθι εγώ το λέω μαγεία και από αυτά εμπνέομαι.  

2.    Σε ποιους απευθύνεται το συγκεκριμένο μιούζικαλ;

Είναι ένα μιούζικαλ για όλη την οικογένεια!  Μια παράσταση που ευχάριστα μπορούν να παρακολουθήσουν γονείς με τα παιδιά τους ή ακόμη γιαγιάδες και παππούδες μαζί με τα εγγόνια τους.  Ο καθένας μπορεί να ταυτιστεί, να «ταξιδέψει» και να ονειρευτεί μέσα από αυτή την παράσταση φτάνει να μένει παιδί στην καρδιά του!

3.    Ποια είναι η ανταπόκριση του κόσμου που έχει έρθει να δει το μιούζικαλ;

Πολύ εγκάρδια και θετική.  Το χαμόγελο, το χειροκρότημα, η αγκαλιά μετά την παράσταση είναι στοιχεία που φανερώνουν την αποδοχή της δουλειάς μας από τον θεατή. Όταν πάνω από όλα σέβεσαι τον θεατή σου αυτός το αντιλαμβάνεται και αυτό συμβαίνει και σε αυτή την παράσταση! 

4.    Δεν είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνετε χορογραφίες για μιούζικαλ. Είναι κάτι με το οποίο θέλατε να ασχοληθείτε από πάντα ή το βλέπετε σαν μία επαγγελματική πρόκληση;

Πραγματικά αγαπώ πολύ τα μιούζικαλ.   Από τότε που σπούδαζα στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι και σήμερα μου αρέσει να παρακολουθώ μιούζικαλ και ν’ ανεβάζω τις δικές μου παραγωγές στην Κύπρο με νέα ταλαντούχα παιδιά.  Οπότε ναι, και το θέλω πολύ και το θεωρώ πρόκληση να συνεχίζω να παρουσιάζω μαζί με τους συνεργάτες μου θεάματα υψηλής αισθητικής!

5.    Έχετε εμπλακεί με αρκετά projects στη διάρκεια της καριέρας σας. Υπάρχει κάτι που δεν έχετε κάνει και θέλετε να δοκιμάσετε;

Σίγουρα καθ’ όλη τη διάρκεια κάθε χρόνου τρέχουν διάφορες εκδηλώσεις για τις οποίες αναλαμβάνω την Καλλιτεχνική Επιμέλεια, όπως πρόσφατα ανέλαβα το «EYΡΗΚΑ Μασσαλίας The Charity Show» και σε λίγες μέρες το «Αll star games».  
Δεν θα σας το κρύψω όμως, ότι μια από τις επιθυμίες μου είναι να χορογραφήσω για μια κινηματογραφική ταινία! 

 

6.    Ποια είναι τα επόμενα σας επαγγελματικά σχέδια; 

Αυτή την περίοδο έχω ξεκινήσει την προετοιμασία για ένα δρώμενο προς τιμή της Κλαίρης Αγγελίδου, την οποία θα παρουσιάσουμε στο κοινό μέσα στο Φεβρουάριο 2019.   Ο στόχος της προσπάθειας αυτής είναι να μεταφέρουμε ένα μέρος από το εμβληματικό συγγραφικό της έργο και την ζωή της ίδιας, αλλά και για να τιμήσουμε αυτή την μεγάλη συγγραφέα, εκπαιδευτικό, πολιτικό αλλά πάνω απ’ όλα άνθρωπό.  Δεν σας κρύβω πως είναι στα σκαριά το επόμενο μεγάλο μιούζικαλ, το οποίο θα ανεβάσω σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Όμιλο ΜΟΡΦΗ και την Ακαδημία μου. Μεγάλο στοίχημα και αυτό αλλά και μια μεγάλη έκπληξη για το κοινό μας!
 

Tags antigoni-tasoyri, showbiz-kypros, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1431 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4802 s // Total time: 3.6233 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X