Only The Brave Street: Το νέο ανδρικό Diesel άρωμα


Only The Brave Street: Το νέο ανδρικό Diesel άρωμα

Το νέο ανδρικό άρωμα της Diesel, είναι μια νέα εκδοχή του τι σημαίνει να είσαι γενναίος: να ξεκινάς από το μηδέν, να τολμάς, να ονειρεύεσαι και να συνεχίζεις. Να εκφράζεσαι χωρίς όρια. Ο δρόμος σε σμιλεύει για να γίνεις αυτό που θέλεις να είσαι.

Που βλέπει τη ζωή από όλες τις πιθανές πλευρές. Αντίθετα προς το ρεύμα, ανάποδα σε μια κυκλική ράμπα, ή μπροστά με όλη την ταχύτητα. Κάνε τον δρόμο τη δική σου σκηνή.

LES TWINS: ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
Οι χορευτές του νέου στυλ hip hop Larry και Laurent Bourgeois κατάγονται από το Sarcelles, ένα προάστιο του Παρισιού. Από παιδιά του δρόμου σε ινδάλματα του δρόμου, οι Les Twins δημιούργησαν το δικό τους στυλ. Αποτελούν πρότυπα γενναιότητας για μια νέα γενιά. Μοιράζονται πάνω από 3 εκατομμύρια followers στα social media.

Το 2011, ήταν οι βασικοί ήρωες του show του Cirque du Soleil, "Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour". Έχουν συμμετάσχει πολλές φορές σε περιοδείες της Beyoncé, όπως για παράδειγμα στην The Mrs. Carter Show World Tour το 2013 και στην On the Run Tour το 2014. Επιπλέον, εμφανίστηκαν μαζί με την Beyoncé στο φεστιβάλ Coachella το 2018. Το 2017, οι Les Twins κέρδισαν τον πρώτο τηλεοπτικό διαγωνισμό World of Dance TV, παρά το γεγονός ότι ο Laurent τραυματίστηκε στους ημιτελικούς.

Η ΜΥΡΩΔΙΑ:
Το Only The Brave Street, που δημιουργήθηκε από την αρωματοποιό Nelly Hachem-Ruiz, είναι γεμάτο αντιθέσεις. Η εθιστική και απρόσμενη γλυκόριζα, η αρρενωπή βετιβέρια και ο επιβλητικός κέδρος δημιουργούν ένα έντονο ξυλώδες οσφρητικό ίχνος. Ισχυρό όπως το τσιμέντο. Το τραγανό μήλο, ο ζωηρός βασιλικός και το ζουμερό περγαμόντο δίνουν μια δροσερή και νεανική ενέργεια στο άρωμα. Δυναμικό και ζωηρό, έχει και μια άγρια, ανδρική πτυχή.

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ:
Εμπνευσμένη από το πολυκαιρισμένο, σαγρέ σκυρόδεμα, το μπουκάλι του Only The Brave Street από βαμμένο γυαλί είναι μια κλειστή γροθιά, σύμβολο μιας επικής γενιάς. Λόγω της βιομηχανικής διαδικασίας που χρησιμοποιείται, κάθε μπουκάλι είναι βιομηχανικό. Μια πορτοκαλί πινελιά ενισχύει την παιχνιδιάρικη αίσθηση και δίνει ενέργεια στο μπουκάλι.

Tags Diesel, diesel Only The Brave Street, perfume, beauty, αρωμα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9161 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2627 s // Total time: 3.1788 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X