Πήγαμε στα 2α γενέθλια της H&M


Πήγαμε στα 2α γενέθλια της H&M

Δείτε ποιοι ήταν οι εκλεκτοί καλεσμένοι που βρέθηκαν στο exclusive shopping experience.

Με δύο μοναδικά events γιόρτασε η H&M τα δεύτερα γενέθλια του καταστήματός της επί της οδού Λήδρας, στη Λευκωσία της Κύπρου. Πάνω από 7.000 φίλοι της Η&Μ επισκέφθηκαν το κατάστημα το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου, και συμμετείχαν σε εορταστικές δράσεις που είχαν σχεδιαστεί ειδικά για εκείνη την ημέρα.

Ο εορτασμός των γενεθλίων ξεκίνησε την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου με ένα exclusive shopping experience στο κατάστημα της Η&Μ. Το παρών έδωσαν αγαπημένοι influencers και φίλοι του brand, όπως η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Άντρη Καραντώνη, η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, η Άντρια Αλετράρη και πολλοί άλλοι. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τη νέα Holiday συλλογή και να επιλέξουν τα αγαπημένα τους κομμάτια με την καθοδήγηση των Η&Μ Styling Experts.

Η Θέλξια Βαλέρια και η Ανδριάνα Φραγκούδη και η Άντρεα Κυριάκου

Το πρωινό του Σαββάτου, ο εμπορικός δρόμος της Λήδρας γέμισε χρώματα, μουσική, χαμόγελα και ενέργεια! Το party συνεχίστηκε μέχρι το απόγευμα με πολλές εκπλήξεις και δώρα για όλη την οικογένεια!

Όλοι οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν μπροστά από ένα χιονισμένο αλπικό σκηνικό, φορώντας τα πιο "it" χειμερινά πανωφόρια και αξεσουάρ και δημιουργώντας το προσωπικό τους 360° video.

Η beauty blogger Ολίβια Κωνσταντινίδη και η make-up artist Μαίρη Μυριανθοπούλου έδωσαν τη δική τους ξεχωριστή πινελιά, δημιουργώντας γιορτινά make-up looks σε μεταλλικές αποχρώσεις εμπνευσμένα από τη λάμψη των γιορτών.

Με την ολοκλήρωση των αγορών τους, όλοι οι πελάτες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα instant-win game και να κερδίσουν δώρα από τη συλλογή H&M HOME, εκπτωτικά κουπόνια και δωρο-κάρτες αξίας έως και 100€.

Τέλος, στον 4ο όροφο του καταστήματος ένα διαδραστικό Conscious workshop περίμενε τους μικρούς φίλους της Η&Μ. Με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού, μικροί και μεγάλοι έμαθαν παίζοντας για τη σημασία της ανακύκλωσης ρούχων και τις ενέργειες της Η&Μ που βοηθούν στο κλείσιμο του κύκλου ζωής των ρούχων.

Η νέα Holiday συλλογή διαθέτει μια ευρεία γκάμα ειδών μόδας για όλη την οικογένεια και είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Η&Μ, καθώς και online στο hm.com.

Δείτε ποιοι βρέθηκαν στην πιο κάτω gallery...

Tags h&m, social life, socialite, κοσμικα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6037 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2104 s // Total time: 2.8141 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X