Προϊόντα που εξασφαλίζουν στην επιδερμίδα πιο λεία όψη και μεγαλύτερη σφριγηλότητα


Προϊόντα που εξασφαλίζουν στην επιδερμίδα πιο λεία όψη και μεγαλύτερη σφριγηλότητα

H Lancôme λανσάρει τη σειρά Rénergie Multi-Cica - σχεδιασμένη σκοπίμως χωρίς άρωμα, για να καλύπτει τις ανάγκες ακόμα και της πιο ευαίσθητης επιδερμίδας.

Φέτος, η Lancôme πάει ένα βήμα παραπέρα με δύο προϊόντα στοχευμένης περιποίησης: ένα καταπραϋντικό gel που ανακουφίζει και ενδυναμώνει την αποδυναμωμένη επιδερμίδα, και μια συσφιγκτική μάσκα που επανασμιλεύει το περίγραμμα του προσώπου. Δύο νέα προϊόντα που ενισχύονται με το λανσάρισμα μιας νέας αντιγηραντικής κρέμας για την καθημερινή επανόρθωση της επιδερμίδας.

Rénergie Multi - Cica: Στοχευμένη περιποίηση για ακριβή αποτελέσματα

Σήμερα, οι πιο απαιτητικές γυναίκες καταφέρνουν να διατηρήσουν για ολοένα και μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τη νεανικότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας τους, ενσωματώνοντας καλλυντικές διαδικασίες - όπως συνεδρίες λέιζερ - στο πρόγραμμα ομορφιάς τους. Αυτό σημαίνει ότι θέλουν προϊόντα που να καταπολεμούν αποτελεσματικά τη γήρανση και, ταυτόχρονα, να καταπραΰνουν και να επανορθώνουν την επιδερμίδα τους. Αντλώντας έμπνευση από αυτήν την αναζήτηση της βέλτιστης αποτελεσματικότητας, η Lancôme λανσάρει τη σειρά Rénergie Multi-Cica - σχεδιασμένη σκοπίμως χωρίς άρωμα, για να καλύπτει τις ανάγκες ακόμα και της πιο ευαίσθητης επιδερμίδας -, η οποία περιλαμβάνει το Rénergie Multi-Cica Post Procedure για την καταπράυνση και την αναζωογόνηση της ευαισθητοποιημένης επιδερμίδας, και τη Rénergie Multi-Cica Crème, τον καθημερινό σύμμαχο για την αποκατάσταση του δερματικού φραγμού και την καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης.

Rénergie Multi - Cica Post Procedure: Βαθιά καταπράυνση

Θεραπεία που προσφέρει καταπράυνση και αναζωογόνηση, ανακουφίζοντας μέσα σε 7 ημέρες ακόμα και την επιδερμίδα με έντονη αίσθηση καύσου.  Αυτή η ανάλαφρη, εξαιρετικά δροσερή gel  υφή ελαττώνει αμέσως τη θερμοκρασία της επιδερμίδας κατά 2,8°C, εξασφαλίζοντας άμεση καταπραϋντική δράση. Εμπλουτισμένο, σε ποσοστό 12%, με ενυδατικά και καταπραϋντικά ενεργά συστατικά - όπως γλυκερίνη και προβιταμίνη Β5 -, το gel αυτό αποκαθιστά την άνεση της επιδερμίδας μειώνοντας την αίσθηση τραβήγματος και την ερυθρότητα.

Το Rénergie Multi - Cica Post Procedure διατίθεται σε 7 μονές δόσεις για χρήση μίας την ημέρα, σαν μάσκα προσώπου: αφήστε να δράσει για 10 λεπτά και έπειτα ξεβγάλτε.

Η αποτελεσματικότητα του Rénergie Multi-Cica Post Procedure δοκιμάστηκε σε επιδερμίδα που είχε υποβληθεί σε διαδικασία λέιζερ. Μετά από μία μόνο εφαρμογή, οι γυναίκες ανέφεραν:

  • 20% λιγότερη ερυθρότητα.
  • 47% λιγότερη δυσφορία.

Μετά από μία εβδομάδα, η επιδερμίδα είχε καταπραϋνθεί, η ερυθρότητα είχε υποχωρήσει, και η αίσθηση δυσφορίας είχε μειωθεί.

Rénergie Multi-Cica Anti-Αging Repair Crème: Καθημερινή επανόρθωση

Σχεδιασμένη να αποκαθιστά την ισορροπία του δερματικού φραγμού, η καθημερινή αυτή κρέμα εντατικής δράσης διαθέτει επίσης όλες τις αντιρυτιδικές και συσφιγκτικές ιδιότητες της σειράς Rénergie.

Με τη Rénergie Multi-Cica Crème, οι γυναίκες που θέλουν να προσφέρουν στην επιδερμίδα τους καταπράυνση και επανόρθωση δεν είναι αναγκασμένες να επιλέγουν ανάμεσα στην αντιγηραντική δράση και στην αποκατάσταση του δερματικού φραγμού. Οι ρυτίδες μειώνονται, η σφριγηλότητα βελτιώνεται, τα χαρακτηριστικά του προσώπου επανασμιλεύονται, η επιδερμίδα τους καταπραΰνεται και ανακτά την αίσθηση άνεσής της.

Rénergie Multi - Lift Masque: Ανόρθωση και σύσφιγξη

Η Rénergie Multi - Lift Crème έχει γίνει αγαπημένο προϊόν των γυναικών σε όλο τον κόσμο, χάρη στην ικανότητά της να αποκαθιστά τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, να λειαίνει τις ρυτίδες και να επανασμιλεύει τα περιγράμματα του προσώπου. Τώρα, η Lancôme φέρνει τη Rénergie Multi-Lift Masque, η οποία έρχεται να εξασφαλίσει ενισχυμένη σφριγηλότητα και ακόμα πιο αποτελεσματική σμίλευση των χαρακτηριστικών του προσώπου.

Η πρωτοποριακή της υφή ενσωματώνει μια νέα τεχνολογία, χάρη στην οποία η σύνθεση αποτελείται από κηρούς σε ποσοστό 17%. Η τέλεια αυτή ισορροπία ανάμεσα στο κερί μελισσών και στο κερί carnauba έχει ως αποτέλεσμα ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα "κορσέ" - εντατική σύσφιγξη και αναδιαμόρφωση των χαρακτηριστικών του προσώπου κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Η Rénergie Multi-Lift Masque εφαρμόζεται κάθε βράδυ, σε μια λεπτή στρώση. Η υφή της αγκαλιάζει την επιδερμίδα, προσφέροντάς της βαθιά καταπράυνση και υπέροχη αίσθηση φροντίδας. Η επιδερμίδα συσφίγγεται κάτω από ένα πέπλο ευεξίας.

Το πρωί, η επιδερμίδα έχει πιο σφριγηλή όψη, τα χαρακτηριστικά της είναι πιο διαυγή, πιο σμιλεμένα. Ο τόνος της επιδερμίδας είναι πιο φωτεινός, οι ρυτίδες έχουν απαλυνθεί, η επιδερμίδα έχει αίσθηση άνεσης.

Tags lancome Rénergie Multi - Lift Masque, lancome Rénergie Multi-Cica Anti-Αging Repair Crème, lancome Rénergie Multi - Cica Post Procedure, lancome Rénergie Multi - Cica, lancome, face, beauty, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3507 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3729 s // Total time: 2.7237 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X