Σκεύη Παπαμιλτιάδους: Η Κύπρια ηθοποιός μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και για το μπούλινγκ από συναδέλφους


Σκεύη Παπαμιλτιάδους: Η Κύπρια ηθοποιός μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και για το μπούλινγκ από συναδέλφους

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μιλά για όλα

Είναι από τις νέες προσθήκες στη σεριά εποχής του ΣΙΓΜΑ "Γαλάτεια" στη φετινή σεζόν και μία από τις πιο ταλαντούχες Κύπριες ηθοποιούς. Η Σκέυη Παπαμιλτιάδους μιλά στο περιοδικό "OK!" και στο δημοσιογράφο Γιώργο Μιχαήλ για το ρόλο της, την Τουρκοκύπρια Σεμιλέ, την απαγορευμένη τηλεοπτική σχέση με τον Πετρή, για το νέο της σύντροφο ενώ εξομολογείται το πρόβλημα δυσλεξίας που αντιμετωπίζει. 

H φετινή σεζόν σε βρίσκει να συνεργάζεσαι με το ΣΙΓΜΑ για πρώτη φορά. Πώς προέκυψε η εν λόγω συνεργασία;
Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με το Σίγμα και νιώθω πολύ γεμάτη, διότι είναι το μόνο από τα κυπριακά τηλεοπτικά κανάλια, με το οποίο δεν είχα συνεργαστεί. Συνεπώς, είμαι πολύ χαρούμενη που γνωρίζω τους ανθρώπους εδώ. Η συνεργασία προέκυψε από ένα κάλεσμα του σκηνοθέτη στο casting που έκανε φέτος το καλοκαίρι. Πήγα, μιλήσαμε, με είδε και από κοντά και όταν μου πρότεινε τον ρόλο εννοείται πως ενθουσιάστηκα και ήθελα πολύ να το κάνω, μιας και δεν έχω υποδυθεί ποτέ ξανά μια Τουρκοκύπρια.

Τελικά ο Πετρής θα ενδώσει στο δικό σου φλερτ;
Αυτό δεν μπορώ να σας το αποκαλύψω ακόμη. Πάντως βλέπουμε στα επόμενα επεισόδια να έχουν δημιουργήσει μια πολύ στενή σχέση. Η Σεμιλέ δείχνει έμπρακτα την αγάπη της προς τον Πετρή και αυτός δεν μένει αδιάφορος, αν και υπάρχουν πολλές δυσκολίες, για να εκπληρωθεί ο έρωτας αυτός.

Η "Γαλάτεια" είναι μια σειρά εποχής πολύ διαφορετική από άλλες. Πόσο δύσκολο ήταν να προσαρμοστείς στον ρόλο σου;
Η αλήθεια είναι πως κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Επίσης, τα περισσότερα παιδιά που παίζουν μαζί μου, είναι ήδη πολύ καιρό στη σειρά και έτσι έπρεπε εγώ να προσαρμοστώ με το σύνολο, αλλά νομίζω πως τα κατάφερα. Είναι, βέβαια, η τρίτη σειρά εποχής, στην οποία συμμετέχω και θα έλεγα πως κάθε μια έχει τη δική της δυσκολία.

Ποια θεωρείς πως ήταν η κορυφαία συνεργασία που έκανες μέχρι τώρα;
Θα έλεγα πως οι δυο ταινίες που έχω κάνει, το "Sunrise in Κimmeria" και το "Quicnang" ήταν από τις πιο ωραίες εμπειρίες που έχω ζήσει ποτέ. Με την τελευταία, μάλιστα, να ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών μου. Ο ρόλος ήταν πολύ απαιτητικός, ήμασταν τρεις ηθοποιοί σε ένα μόνο πλάνο που διαρκούσε 27 λεπτά. Κανείς δεν έπρεπε να κάνει λάθος, γιατί θα έπρεπε να γυριστεί ξανά όλο από την αρχή.

Ποιος Κύπριος ηθοποιός αποτελεί πρότυπό σου;
Θα έλεγα πως από τις μεγάλες ηθοποιούς θαυμάζω πολύ τη Λένια Σορόκου. Είναι κορυφαία ηθοποιός και θα ήθελα πολύ να της μοιάσω στο ήθος και στον τρόπο, με τον οποίο δουλεύει.

Πέρα από την τηλεόραση μαθαίνω πως έχεις μεγάλη αδυναμία και στο θέατρο. Πού σε βρίσκουμε τώρα;
Δεν είμαι από τους ηθοποιούς που ξεχωρίζουν ένα από τα δυο. Μου αρέσουν και τα δυο πολύ, φτάνει να είναι καλή συνεργασία. Θα είμαι σε μια συνεργασία με τον Χρήστο Γρηγοριάδη, για την οποία δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει.

Σιγά σιγά χτίζεις μια αξιόλογη καριέρα ως ηθοποιός. Αντιμετώπισες προβλήματα στον δρόμο προς την επιτυχία;
Για να πετύχεις στον χώρο αυτό, χρειάζεται σκληρή δουλειά και υπομονή, κάτι που έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Πρέπει να σου πω, όμως, ότι λόγω μιας μορφής δυσλεξίας που αντιμετωπίζω, είχα κάποια μικρά προβλήματα. Συγκεκριμένα, έχω θέμα στο να γράφω σωστά τις λέξεις. Δεν μπορώ να απομνημονεύσω την ορθογραφία τους. 

Αποτέλεσε εμπόδιο στην καριέρα σου το συγκεκριμένο πρόβλημα;
Κατ' αρχάς να σου πω πως πλέον δεν με ενοχλεί το συγκεκριμένο θέμα, αλλά στο παρελθόν έχω δεχτεί μπούλινγκ ακόμα και από συναδέλφους. Μετά το μίλησα με ψυχολόγο και το ξεπέρασα σε μεγάλο βαθμό.

Θυμάσαι κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό που σε ενόχλησε πάρα πολύ; Ποια ήταν η δική σου αντίδραση;
Πιο πολύ θυμάμαι ένα περιστατικό με μια δασκάλα μου στη Δευτέρα Δημοτικού, η οποία με χτυπούσε στην πλάτη, όταν έκανα κάποιο λάθος στην ορθογραφία. Λόγω εκείνης μπήκα σε μια κατάσταση άρνησης και δεν ήθελα να προσπαθήσω να διορθώσω το πρόβλημά μου. Με επηρέασε πάρα πολύ η συμπεριφορά της. Όταν, όμως, πήγα στο Λύκειο, επειδή ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, ήρθε μια καθηγήτρια που αντιλήφθηκε πως είχα δυσλεξία, με βοήθησε και έτσι αρίστευσα. Στη συνέχεια έκανα μεγάλη προσπάθεια να διορθώσω το πρόβλημά μου στην ανάγνωση κειμένων και τα κατάφερα. Μέχρι σήμερα παραμένει, εντούτοις, το πρόβλημα της γραφής. 

Είσαι σε μια σχέση εδώ και δύο χρόνια. Τι ήταν αυτό που σε κέρδισε στον σύντροφό σου;
Το κέφι του, είναι ένας άντρας πολύ δυναμικός και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει τη δική του δουλειά. Είναι πολύ εργατικός, αλλά το σπουδαιότερο για μένα είναι πως, όταν μπαίνει στο σπίτι, όλα λάμπουν. Με κάνει συνεχώς να γελάω. Επίσης, του αρέσει πολύ να διασκεδάζει και αυτό είναι κάτι που δεν αφήνει τη σχέση να ρουτινιάσει. 

Πώς συμπεριφέρεσαι στις σχέσεις σου;
Είμαι πολύ υπομονετική, αλλά είμαι και πολύ πεισματάρα. Όταν βάλω κάτι στο μυαλό μου, δεν βγαίνει εύκολα μέχρι να το επιτύχω.

Είσαι ζηλιάρα;
Λίγο ναι. Έτυχε δηλαδή να παρακολουθήσω τον σύντροφό μου σε νυχτερινή του έξοδο, για να δω πόσο φρόνιμος είναι! 

Ενδίδεις εύκολα στο φλερτ;
Το φλερτ είναι ωραίο, αν γίνεται με ωραίο τρόπο. Όταν, όμως, καταντά ενοχλητικό και πιεστικό με ενοχλεί. Ειδικά τώρα που είμαι σε σχέση δεν αφήνω περιθώρια για φλερτ. Μου αρέσει να είμαι σωστή στη σχέση μου και να μη δίνω δικαιώματα.

Έχεις βάλει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα γίνεις μητέρα;
Ναι, πιο παλιά ήθελα να γίνω νέα μαμά, αλλά δεν προέκυψε. Τώρα θεωρώ πως είναι τελικά μια καλή ηλικία, για να γίνει, οπότε θα έλεγα πως είμαι πολύ κοντά στο να το κάνω. 

Έτυχε ποτέ θαυμαστής σου να ξεπεράσει τα όρια;
Ναι, δυστυχώς! Υπάρχει ένα παιδί που θεωρεί πως είμαστε σε σχέση, σε σημείο που στέλνει μηνύματα σε όλους τους φίλους μου και τους λέει πως με αγαπά, πως θέλει να με προσέχουν, κ.ά. Έρχεται σε κάθε παράστασή μου και όχι μόνο, πάει και σε μέρη που μπορεί να βρίσκομαι. Στην αρχή γελάγαμε με αυτό, αλλά τώρα έχει γίνει λίγο τρομακτικό.

Υπήρξες ποτέ το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση;
Δεν μου αρέσει να είμαι το τρίτο πρόσωπο. Είμαι πολύ κτητική, για να δεκτώ κάτι τέτοιο. Αν και πιο μικρή, υπήρξε μια περίοδος που με κορόιδεψαν, αλλά μόλις το έμαθα, έφυγα πάρα πολύ πληγωμένη.

Δέχθηκες ποτέ σεξουαλική παρενόχληση;
Όχι, επειδή δεν αφήνω και πολλά περιθώρια στον άλλο, ενώ προσπαθώ να αποφεύγω συναντήσεις σε κλειστούς ή περιέργους χώρους.    

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ  ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ: MΑΙΡΗ ΜΥΡΙΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ / ΣΤΥΛΙΣΤΡΙΑ: ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΜΗΝΑ 

Tags Σκεύη Παπαμιλτιάδους, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, δυσλεξια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5118 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2637 s // Total time: 2.7755 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X