Αυτό και αν είναι επανασύνδεση! Ποιος γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας κάνει προσπάθειες να προσεγγίσει και πάλι την κούκλα πρώην σύντροφό του


Αυτό και αν είναι επανασύνδεση! Ποιος γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας κάνει προσπάθειες να προσεγγίσει και πάλι την κούκλα πρώην σύντροφό του

Ο λόγος για...

Μόνο οριστικός, όπως αποδεικνύεται, δεν είναι τελικά ο χωρισμός της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη, με τον οποίο για οκτώ περίπου μήνες δεν είχαν καμία επικοινωνία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealLife και της Σήλιας Αποστόλου, οι δυο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους στις αρχές του καλοκαιριού, έπειτα από επτά χρόνια σχέσης.

Κανείς από τους δύο δεν μίλησε δημόσια ωστόσο για τον χωρισμό και η τραγουδίστρια μιλούσε για επαναπροσδιορισμό της ζωής της. Ο Κώστας Πηλαδάκης φαίνεται όμως πως κάνει ήδη προσπάθειες για να την ξανακερδίσει και το βράδυ της πρεμιέρας του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται η Ειρήνη Παπαδοπούλου, είχε κλείσει τραπέζι στο μαγαζί.

Διαβάστε ακόμα: Μείναμε με το στόμα ανοιχτό! Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ποζάρει με hot μπικίνι χωρίς ρετούς και το σώμα της είναι σαν… ρετουσαρισμένο!

Την ίδια ώρα το καμαρίνι της τραγουδίστριας γέμιζε τριαντάφυλλα και η ίδια έγραψε στο Instagram: "Μια συγνώμη, ένα ευχαριστώ, ένα σ’ αγαπώ μια εκτίμηση και ένα δόξα τω Θεώ… Αυτά είναι που θα σε συνοδεύσουν ως το τέλος", αποφεύγοντας φυσικά να αποκαλύψει τον αποστολέα των λουλουδιών.

Παράλληλα άνθρωποι από το περιβάλλον τους υποστηρίζουν πως οι δυο τους έχουν έρθει ξανά κοντά και πιστεύουν πως δεν θα αργήσουμε να τους δούμε πάλι μαζί.

Tags Ειρήνη Παπαδόπουλου, Κώστας Πηλαδάκης, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2205 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3051 s // Total time: 2.5256 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X