Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018


Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε προτρέπει να δεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να περάσεις χρόνο με τον/τη σύντροφό σου. Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να επενδύσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις για αυτό και θα δώσεις μεγάλη σημασία στις κινήσεις και τις απόψεις των αγαπημένων σου προσώπων. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου το βράδυ υποδηλώνει πως είναι πιθανόν θα βρεθεί κάποιος άνθρωπος που θα σε εκνευρίσει αρκετά! Κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από πρόσωπα που ξέρεις πως υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να δημιουργήσουν ένταση για να είσαι καλυμμένος/η.

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η όσο περνάει η ώρα, καθώς το βράδυ μπορεί όλα να σου φταίνε και τελικά να την πληρώσει ο/η σύντροφός σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανόν να έχεις κάποιο απρόσμενο νέο σχετικά με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος
Σήμερα από το πρωί θα είσαι αρκετά απασχολημένος/η με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό δεν θα σε αφήσει να τις αφήσεις για αργότερα! Η ενέργειά σου βέβαια θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό ώστε να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας αυτά που έχεις στο πλάνο σου. Το βράδυ θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό από τον Κριό και είναι πιθανόν να νιώσεις έντονα την επιθυμία να απομονωθείς προκειμένου να ξεκουραστείς. Η κούραση μπορεί να σε κάνει λίγο ερειστικό/η ακόμα και με τους δικούς σου ανθρώπους, για αυτό καλύτερα να κρατήσεις τον ελεύθερο σου χρόνο όχι για να συναντηθείς κόσμο αλλά για να χαλαρώσεις.

Σήμερα καλό θα ήταν να μην πιέσεις το πρόγραμμά σου προκειμένου να δεις και τον/τη σύντροφό σου καθώς αν πιεστείς πολύ με τις υποχρεώσεις σου θα νιώσεις ένα εκνευρισμό που θα μεταφέρεις και μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα νέο πρόσωπο θα βρεθεί κυριολεκτικά μπροστά σου!

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου χαρίζει όρεξη και ζωντάνια η οποία θα ανεβάσει τη διάθεση οποιουδήποτε βρεθεί κοντά σου. Τα αισθηματικά σου ζητήματα θα έχουν προτεραιότητα σήμερα και δεν αποκλείεται να υπάρξει μία κινητικότητα σε αυτό τον τομέα, η οποία θα είναι ευχάριστη. Το βράδυ η αντίθεση που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως κάποιος φίλος σου ενδέχεται να πει κάτι που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα έστω και προσωρινά. Σκέψου πως μπορεί να είναι μία παρόρμηση της στιγμής και μην δώσεις σημασία σε λόγια τα οποία μπορεί να είναι του αέρα!

Σήμερα είναι μία ημέρα που αξίζει να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό ευνοεί πολύ τις αισθηματικές επαφές. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να κάνεις μία νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

 

Καρκίνος

Σήμερα θα παρατηρήσεις πως η εσωστρέφεια σου θα είναι έντονη και αυτό μπορεί να σε κρατήσει μακριά από πολλές δραστηριότητες καθώς η διάθεσή σου θα είναι πιο κοντά στο να μείνεις σπίτι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να δείχνει πως θα προτιμήσεις τη θαλπωρή του σπιτιού σου παρά τις βόλτες! Η αντίθεση που θα σχηματίσει το βράδυ με τον Ουρανό από τον Κριό δείχνει πως μπορεί να προκύψει ένα ζήτημα επαγγελματικού ενδιαφέροντος ή να σε ειδοποιήσουν για μία επιπλέον δουλειά που πρέπει να κάνεις την επόμενη ημέρα! Σίγουρα θα εκνευριστείς αλλά προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην το δείξεις!

Η συνάντηση με τον/τη σύντροφό σου σε ένα χώρο μακριά από αδιάκριτα βλέμματα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις πολύ για αυτό επεδίωξε τη, αρκεί να είστε οι δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να υπάρξει μία απροσδόκητη εξέλιξη σε μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα.

 

Λέων

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πολύ καλύτερα αν συζητήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί με κάποιο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος και δεν το κρατήσεις για εσένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να ευνοεί συζητήσεις και επαφές με συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες. Το βράδυ η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως κάποιες συζητήσεις θα γίνουν η αφορμή για να έρθουν στην επιφάνεια διαφορετικές απόψεις και αντίθετες γνώμες! Αυτό θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ακόμα καλύτερα με ποιους ανθρώπους ταιριάζεις πραγματικά και μπορείς να είσαι σίγουρος/η πως και εκείνοι «συμπλέουν» μαζί σου!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε μία βόλτα στα μαγαζιά ή σε ένα πολυσύχναστο μέρος καθώς η επαφή με κόσμο θα σας κάνει καλό. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση και όρεξη για συζήτηση!

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σου δημιουργούν ανασφάλεια, έτσι σήμερα είναι πιθανό να ασχοληθείς από οικονομικές εκκρεμότητες μέχρι επαγγελματικές ανησυχίες αλλά και με αισθηματικά ζητήματα! Προσπάθησε να τα βάλεις σε μία σειρά και να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με τα πιο σημαντικά καθώς δεν γίνεται να ανοίξεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Το βράδυ η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως ενδέχεται να κάνεις κάποιες παρορμητικές κινήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, οι οποίες όμως δεν θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Πρόσεξε ιδιαίτερα τα οικονομικά ζητήματα καθώς αυτά είναι που θα πληγούν άμεσα από τις κινήσεις σου.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να είσαι απότομος/η με τον/τη σύντροφό σου και αυτό να δημιουργήσει εντάσεις και προστριβές μεταξύ σας, αν δεν προσπαθείς να το κατευνάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει εντελώς ξαφνικά και μία άλλη να τελειώσει με τον ίδιο τρόπο!

Ζυγός

Σήμερα θα ξυπνήσεις με την ανάγκη να τραβήξεις τα βλέμματα των άλλων επάνω σου, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου, δημιουργεί μία εγωκεντρική διάθεση που δεν θα σε αφήσει ούτε στιγμή. Οι επαφές με τους άλλους είτε είναι οι συνεργάτες σου είτε ο/η σύντροφός σου θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας σήμερα, καθώς η προσήλωσή σου σε εσένα θα σε κάνει να παραβλέψεις τελείως εκείνους. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει αντιδράσεις τις οποίες δεν περιμένεις, για αυτό το λόγο προσπάθησε να μην τραβήξεις το σχοινί, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις σου.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να μπορέσεις να δώσεις σημασία και σε αυτά που λέει εκείνος/η, όχι μόνο σε αυτά που λες εσύ! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α που σε ενδιαφέρει θα σε εκπλήξει με τη συμπεριφορά του/της!

Σκορπιός

Η διάθεση σου θα είναι εσωστρεφής σήμερα και θα επιλέξεις να μείνεις μακριά από την πολυκοσμία καθώς δεν θα έχεις όρεξη για δημόσιες σχέσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου δημιουργεί την ανάγκη για απομόνωση προκειμένου να μπορέσεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το βράδυ η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει μία ξαφνική εργασιακή υποχρέωση ή δουλειά της καθημερινότητας η οποία θα σε αναγκάσει να αναλάβεις δράση. Μην ανησυχείς όμως καθώς μέχρι τότε έχεις αρκετές ώρες να ξεκουραστείς ώστε να επιστρέψεις δριμύτερος/η στα καθήκοντά σου!

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα μπερδέψεις τον/τη σύντροφό σου με τη συμπεριφορά σου, καθώς θα είσαι αρκετά εσωστρεφής σε σημείο παρεξήγησης! Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις ζητήματα της καθημερινότητας να μπουν σε μία πρόσφατη γνωριμία που σε ενδιαφέρει.

 

Τοξότης

Οι συναντήσεις με φίλους σου θα είναι η κύρια ενασχόληση σου σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και να τονίζει την ανάγκη σου για κοινωνικές επαφές! Άδραξε την ημέρα και εκμεταλλεύσου τη διάθεσή σου για να συναντήσεις κόσμο και γιατί όχι να κάνεις δημόσιες σχέσεις! Το βράδυ η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό ενδέχεται να φέρει μία έκπληξη δίπλα σου. Αυτή μπορεί να είναι ένας φίλος που έχεις καιρό να δεις, ένα ευχάριστο νέο σχετικά με ένα φιλικό σου πρόσωπο ή -αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου- έναν έρωτα! Η ημέρα είναι ανοιχτή σε όλα τα ενδεχόμενα!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, ακόμα και αν αυτό είναι μία βόλτα σε ένα διαφορετικό μέρος! Αν είσαι ελεύθερος/η ένας έρωτας μπορεί να ξεκινήσει ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον/α φίλο/η σου.

Αιγόκερως

Οι ανησυχίες σου σήμερα θα περιορίζονται αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματικά θέματα καθώς ο τομέας της καριέρας σου θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεχωρίσεις και να κερδίσεις το θαυμασμό των ανωτέρων σου αλλά και του περιβάλλοντος σου. Το βράδυ η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως τα σχέδια σου ίσως χρειαστεί να αλλάξουν εξαιτίας κάποιων «παρεμβολών» σε αυτά. Καλό θα ήταν να κατεβάσεις ταχύτητα και να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις οι οποίες δεν θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις τους στόχους σου.

Σήμερα θα χρειαστεί να προσπαθήσεις ώστε να κρατήσεις ήπιους τόνους ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου διαφορετικά οι εντάσεις θα επηρεάσουν όλους τους τομείς ακόμα και τον επαγγελματικό. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε αισθηματικά μπλεξίματα στη δουλειά.

Υδροχόος

Σήμερα θα εξακολουθήσεις να νιώθεις καλά καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και θα ενισχύσει τη ψυχολογία σου, δημιουργώντας σου την ανάγκη να βγεις έξω και να συναντήσεις ανθρώπους που αγαπάς! Καλό θα ήταν να ακολουθήσεις τη διάθεση που θα έχεις και να μην αφήσεις συναντήσεις που μπορούν να σου φτιάξουν το κέφι για αύριο. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το βράδυ μπορεί να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους λόγω διαφορετικών απόψεων! Προσπάθησε να κρατήσεις ήπιους τόνους διαφορετικά θα χαλάσεις όλο το καλό κλίμα της ημέρας.

Σήμερα είναι μία ημέρα γεμάτη με διάθεση να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε μία εκδρομή, όσο κι αν σου ακούγεται τρελό ή της τελευταίας στιγμής προσπάθησε να το κάνεις! Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως σήμερα θα έχεις την ικανότητα να κερδίζεις τις εντυπώσεις από όπου κι αν περάσεις!

Ιχθύες

Τις προηγούμενες ημέρες όπως και σήμερα πιθανό να προσπαθείς να βάλεις σε μια σειρά τις ενδόμυχες σκέψεις σου, τα πάθη σου αλλά και τα συναισθήματα σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να ευνοεί την τακτοποίηση εσωτερικών ζητημάτων και συναισθημάτων προκειμένου να μπορέσεις να περάσεις και στα εξωτερικά. Το βράδυ η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει με έντονο τρόπο στο προσκήνιο τις σκέψεις σου. Προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση καθώς είναι πολύ πιθανόν να εκνευριστείς με όλα ακόμα και με τον εαυτό σου! Ακόμα πρόσεξε τα έξοδά σου καθώς σήμερα ενδέχεται να προκύψουν και κάποια έκτακτα.

Σήμερα είναι μία ημέρα συναισθηματικής απελευθέρωσης για αυτό και δεν αποκλείεται να πεις αλήθειες στον/τη σύντροφό σου, όμως θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο γιατί είναι αλήθειες που πονούν. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α που σε ενδιαφέρει θα σε βάλει στη διαδικασία να δραστηριοποιηθείς ώστε να τον/ην κερδίσεις!

Πηγή: e-zwdia.gr

Tags ζωδια, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7739 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3368 s // Total time: 2.1107 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X