Ιωάννα Θεοδώρου: “Αν έπρεπε να επιλέξω σύντροφο θα επέλεγα και πάλι τον πρώην μου”


Ιωάννα Θεοδώρου: “Αν έπρεπε να επιλέξω σύντροφο θα επέλεγα και πάλι τον πρώην μου”

Με ποιον Κύπριο τραγουδιστή ήταν ζευγάρι η γνωστή στυλίστρια;

Η στυλίστρια/ενδυματολόγος της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΙΓΜΑ “Όλα καλά”, Ιωάννα Θεοδώρου, κεντρίζει το ενδιαφέρον με τις εκκεντρικές της εμφανίσεις, πετυχαίνοντας να προσαρμόζει στοιχεία της προσωπικότητάς της στα ρούχα που φορά. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό “ΟΚ!” η ενδυματολόγος με το αντισυμβατικό στυλ μιλά για όλα αλλά και για το πρώην σύντροφό της το γνωστό Κύπριο τραγουδιστή Σταύρο Μιχαλακάκο

τι θυμάσαι πιο έντονα από τα παιδικά σου χρόνια;
Τη μέρα που «έφυγε» ο πρώτος μου σκύλος, όταν ήμουν 10 χρονών. Ήταν πολύ σημαντικός για μένα και ήταν μεγάλη η απώλεια. Δυσκολεύτηκα να αποδεχτώ ότι τα ζώα έχουν λίγο χρόνο ζωής. Τολμώ να πω ότι ακόμα δεν το έχω δεχτεί. 
 
Εξ όσων γνωρίζω, ήθελες να ασχοληθείς με την πολιτική. Γιατί δεν το έκανες;
Ουσιαστικά, πίστευα ότι ήθελα να ασχοληθώ με την πολιτική, διότι με ιντρίγκαρε. Για να γίνω πιο σαφής, είχα ασχοληθεί με τα πολιτικά στα φοιτητικά μου χρόνια, ωστόσο, αλλάζοντας επαγγελματικό προσανατολισμό στην πορεία, αντιλήφθηκα ότι ο χώρος που επέλεξα εν τέλει να κινηθώ με εξέφραζε περισσότερο, ενώ είχα και περισσότερα να προσφέρω.
 
Μπορεί να μην έγινες πολιτικός, ωστόσο, δεν διστάζεις να αναρτάς τις πολιτικές σου πεποιθήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Παλαιότερα το έκανα πιο συχνά, μετά το περιόρισα μόνο στις πιο κοινωνικού περιεχομένου αναρτήσεις. Σε γενικές γραμμές, όμως, όταν πρόκειται για θέματα ρατσισμού, ομοφοβίας, σεξισμού και οτιδήποτε άλλο θεωρώ ότι είναι άδικο, δεν μπορώ να μην εκφραστώ και ας κρίνομαι γι' αυτό.
 
Ιδιαίτερα ευαίσθητη είσαι, όμως, και στα ζητήματα που αφορούν τα ζώα. 
Έχω αδυναμία και πάνω από όλα σεβασμό προς τα ζώα και πολλές φορές κρίνονται τα αισθήματά μου απέναντι στους ανθρώπους που γνωρίζω από τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι ίδιοι στα ζώα. Επίσης, εμπιστεύομαι το ένστικτό τους. Με λίγα λόγια, αν δεν σε συμπαθήσει ο σκύλος μου, μάλλον δεν πρέπει να σε εμπιστεύομαι ούτε εγώ.
 
Στο σώμα σου έχεις αρκετά τατουάζ. Ποιο από αυτά σημαίνει κάτι σημαντικό για σένα;
Αν και τα περισσότερα δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο συμβολισμό, το καθένα είναι συνδεδεμένο στη μνήμη μου με τη χρονική περίοδο που έγινε και είναι έτσι ένα αρκετά ενδιαφέρον "ημερολόγιο".


 
Αδιαμφισβήτητα, είσαι μια πολύ stylish γυναίκα με έναν πολύ αντισυμβατικό τρόπο ντυσίματος για τα κυπριακά δεδομένα. Από πού πηγάζει όλο αυτό;
Από τις επιρροές μου προφανώς, αλλά και από την προσωπικότητά μου. Λατρεύω και ακολουθώ τη μόδα, ενώ παράλληλα φροντίζω να γνωρίζω καλά τους κανόνες, για να μπορώ πιο εύκολα να τους σπάσω ή να τους προσαρμόσω στα μέτρα μου και να τους κάνω "MYWAY".
 
Τι σε έχει επηρεάσει περισσότερο στη ζωή σου και συνέβαλε στο να διαμορφωθεί ο χαρακτήρας σου;
Αρχικά όπως και σε κάθε άνθρωπο, το οικογενειακό περιβάλλον, καθώς και οι καταστάσεις που επικρατούν σε αυτό κατά την παιδική ηλικία. Ο κάθε άνθρωπος που μπαίνει στη ζωή μας, έχει να μας διδάξει τουλάχιστον ένα μάθημα -αν όχι περισσότερα- οπότε είμαι αυτά τα μαθήματα και συνεχίζω να μαθαίνω.
 
Έχεις ντύσει αρκετούς επώνυμους της εγχώριας showbiz. Ποιαν Κύπρια επώνυμη θα ήθελες να ντύσεις;
Ο κάθε άνθρωπος, του οποίου καλούμαι να επιμεληθώ την εικόνα, είναι για μένα και μια ξεχωριστή πρόκληση. Και επειδή είμαι άνθρωπος που του αρέσουν οι προκλήσεις, είναι δύσκολο να διαλέξω κάποιο συγκεκριμένο άτομο.
 
Αυτήν τη χρονιά, σε βλέπουμε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, “Όλα Καλά”. Μίλησέ μου γι' αυτήν τη συνεργασία.
Αρχικά, να πω ότι η εν λόγω συνεργασία δεν θα μπορούσε να έρθει σε πιο κατάλληλη περίοδο. Ετοιμαζόμουν να γυρίσω Αθήνα, αλλά με πρόλαβε η Κωνσταντίνα. Επικοινώνησα μαζί της και το ένστικτό μου μού είπε να μείνω και από ό,τι φαίνεται είχε δίκαιο, διότι μέχρι στιγμής είναι "ΟΛΑ ΚΑΛΑ". Νιώθω ότι υπάρχει επικοινωνία και σεβασμός μεταξύ μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Χαίρομαι ιδιαίτερα και για το γεγονός ότι η Κωνσταντίνα λόγω της άμεσής της σχέσης με τη μόδα έχει και τη δική της άποψη και αισθητική, η οποία «επικοινωνεί» άψογα με τη δική μου και αυτό κάνει τη διαδικασία της δημιουργίας των λουκ ακόμα πιο ευχάριστη. 
 
Πώς επιλέγεις τις συνεργασίες που κάνεις;
Πλέον εμπιστεύομαι περισσότερο το ένστικτό μου, κυρίως για τα άτομα που εμπλέκονται στις εκάστοτε συνεργασίες. Πέρασα από συνεργασίες που δεν υπήρχε καμιά κοινή συνισταμένη και δεν ήταν ευχάριστο για κανέναν.
 
Τώρα, πάμε και στα ζητήματα καρδιάς. Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έκανες για έναν μεγάλο έρωτα;
Θα αρκεστώ να πω μόνο ότι πήρα τρεις βαλίτσες και άλλαξα χώρα.


Πιστεύεις ότι στον έρωτα όλα επιτρέπονται; Έχεις εκδικηθεί ποτέ κάποιον σύντροφό σου;
Έμαθα με τον άσχημο τρόπο ότι δεν επιτρέπονται όλα. Και ναι, έχω εκδικηθεί, κυρίως υποσυνείδητα.
 
Ποια είναι η πιο παράξενη συνήθεια που έχεις;
Για να είναι κάτι συνήθεια σημαίνει ότι γίνεται κατ' εξακολούθηση, οπότε χωρίς αμφιβολία στα δικά μου μάτια δεν φαίνεται παράξενο, ενώ μπορεί στα μάτια των άλλων να φαίνεται το πιο παράξενο πράγμα στον κόσμο. Άρα θα πρέπει να ρωτήσεις τους γύρω μου!
 
Θυμάσαι ποιος ήταν ο χειρότερος τσακωμός, στον οποίο έχεις πάρει μέρος;
Έχω έρθει αρκετές φορές σε έντονη αντιπαράθεση με κάποια άτομα, κυρίως όταν ήμουν μικρότερη. Τις θυμάμαι σχεδόν όλες. Σχεδόν!
 
Εάν σου έκανε κάποιος πρόταση στο εξωτερικό, θα τα άφηνες όλα χωρίς δεύτερη σκέψη;
Χωρίς δεύτερη σκέψη, όχι. Είναι πολλοί οι παράγοντες που θα πρέπει να εξεταστούν, όπως για παράδειγμα, το αν τρέχει κάποια άλλη συνεργασία το διάστημα που γίνεται η πρόταση. 
 
Τον περασμένο Μάρτιο, χώρισες με τον επί χρόνια σύντροφό σου και νικητή του "Χ-Factor 2", Σταύρο Μιχαλακάκο. Ποια ήταν η αιτία;
Η κατάσταση που επικρατούσε και επικρατεί στην Ελλάδα σε συνδυασμό με δικά μου άλυτα θέματα είχαν ως αποτέλεσμα να χάσω εντελώς τον εαυτό μου το τελευταίο διάστημα της σχέσης μας. Σε μια σχέση, εάν ο ένας από τους δύο δεν είναι καλά, είναι πολύ εύκολο να γίνουν σοβαρά λάθη και να δημιουργηθούν προβλήματα. H αλήθεια είναι ότι δεν διαχειρίστηκα σωστά τις καταστάσεις.


 
Τώρα υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή σου; Θα επέστρεφες, εάν ο Σταύρος σου έδινε δεύτερη ευκαιρία;
Τώρα στη ζωή μου υπάρχει η δουλειά μου και η αυτοβελτίωσή μου. Ο Σταύρος ήταν και παραμένει ένα από τα μεγαλύτερά μου κίνητρα, για να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Το θα επέστρεφα, όμως, είναι σχετικό. Δεν επιστρέφεις κάπου, όταν στην ουσία δεν έχεις φύγει από εκεί. Θα επέλεγα ξανά τον Σταύρο, αν μου δινόταν η ευκαιρία.
 
Στα social media σου, συχνά στηρίζεις άτομα, τα οποία βιώνουν κάποιο είδος κατάθλιψης ή αγχώδους διαταραχής. Τι είναι αυτό που σε κάνει να ταυτίζεσαι με αυτά τα άτομα;
Αρχικά, το γεγονός ότι οι λέξεις κατάθλιψη και αγχώδης διαταραχή συνεχίζουν ακόμη και εν έτει 2018, να αποτελούν ταμπού είναι από μόνο του αρκετά εξοργιστικό, έτσι ώστε να με κάνει να θέλω να μιλήσω γι' αυτό. Έχω περάσει και η ίδια αυτές τις καταστάσεις και θέλω να παροτρύνω όσους περνούν το ίδιο να ζητήσουν βοήθεια. Δεν είναι ελάττωμα στον χαρακτήρα, είναι απλώς μια κατάσταση που με τους σωστούς χειρισμούς ελέγχεται και ξεπερνιέται.     


 
 
Συνέντευξη: Άννα Κριθαρίδου / Φωτογράφος: Bαλεντίνος Παπακωνσταντίνου / Μαλλιά:  Όλια Ιακώβου / Μακιγιάζ: Στάλω Αθανάτου

Tags ιωαννα θεοδωρου, σταύρος μιχαλακάκος, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6849 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4113 s // Total time: 3.0962 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X